banner564

Alkol başını yaktı

İçip içip eski eşinin kapısına dayanan Kemal Avcı, araya giren 17 yaşındaki kızına tokat atarak kulak zarının yırtılmasına yol açtı

Alkol başını yaktı
banner598
Teoman TURAN
Kemal Avcı isimli şahıs, aşırı derecede alkol aldıktan sonra ayrıldığı eşinin kapısına dayanarak onun nişanlısı ile kavgaya tutuşmak ve kavgayı ayırmak isteyen 17 yaşındaki kızına tokat atıp kulak zarının yırtılmasına yol açmak suçlamasıyla tutuklandı. 
Zanlının daha önce de eski eşini ve kızını 5 kez darp ettiği, ayrıca 2016 yılında da eski eşini ciddi şekilde darp ettiği için davalık olduğu öğrenildi. Hakkında, “Vahim zarar, ciddi darp” suçlarından başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının 13 Temmuz tarihinde saat 22.00 sıralarında Alsancak’ta Ankara Caddesi üzerinde eski eşinin apartmanı önünde kavga çıkardığını söyledi. Polis, zanlının eski eşinin nişanlısını görmesi üzerine kavgaya tutuştuklarını bu esnada kavgayı ayırmak için araya giren kızının yüzüne tokat atarak kulak zarını patlattığını kaydetti. 

5 kez aynı suçu işledi…
Soruşturmayı yürüten polis, zanlının aşırı alkol tesiri altında 5 kez eşini ve kızını darp ettiğine dair poliste dosyası olduğunu, 2016 yılında yine alkollü bir esnada eski eşinin kaldığı apartmana giderek kapıyı kırıp “Kasti hasar” suçu işlediğini belirtti. 
Polis, çevreden yapılan soruşturmada ise zanlının sürekli olarak alkol kullandığı, her alkollü olduğu zaman eski eşinin evine gittiğini, eve giremediği zaman kapıyı kırdığını ve eşinin yaşadığı apartmanda bağırıp çağırarak rahatsızlık verdiğini tespit ettiklerini kaydetti.

Ülkede turist vizesi ile bulunuyor
Polis, zanlının ülkede turist statüsünde olduğunu ancak vizesinin 60 günlük olup dolduğunu ifade ederek, davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu. 
Mahkeme, zanlının benzer suçlarını da dikkate alarak tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 45 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474