banner564

Canova: Oyuncularıma güveniyorum

Gençler Birliği maçına sıkı hazırlanan Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü açıklamalarda bulundu

Canova: Oyuncularıma güveniyorum
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Fırat Canova zorlu Gençler Birliği maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Canova ”Tüm olumsuzluklara rağmen oyuncularıma güveniyorum”dedi.

 “İyi hazırlanıyoruz”
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan her iki takımın mücadelesi öncesi MTG Teknik Direktörü Fırat Canova zor bir maç olacağının bilincinde olduklarını fakat alacakları bir galibiyetin kendilerini üst sıralara çıkartma adına önemli bir adım olacağını söyledi.Fırat Canova 4 haftadır galip gelememenin kötü olduğunu fakat bu karşılaşmaya iyi hazırlanarak oyuncularının da morallerini yüksek tutarak 3 puan ile sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

“Yasin kadroda olacak”
Hafta içerisinde Yasin Kurt’un affedilmesi ile tekrar takıma dönmesini değerlendiren Canova Yasin’in hafta sonu kadroda olacağını söyledi.Fırat Canova sezona iyi başlamadıklarını ve geride kalan haftalarda çok puan ve oyuncu kaybetmelerini rağmen futbolcularına güvenin tam olduğunu söyledi.Fırat Canova takımda bir çok sakat oyuncunun yer aldığını sözlerine eklerken son olarak sahada en iyilerini vereceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474