banner564

Çetinkaya 4’ledi 4-0

Play-out potasından bir türlü çıkamayan Çetinkaya, konuk ettiği Lapta’yı her iki yarıda bulduğu ikişer golle farklı mağlup etti

Çetinkaya 4’ledi 4-0
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Ali Özer-Serkan Topaloğlu-Sertan Alkın
ÇETİNKAYA: Ahmet-Gökhan-Çağakan-Talat-Cahit-Erdinç-Sercan(Mehmet Şimşek dk.70)-Doğukan-Hakan(Dk.78 Cevdet)-Amadou(Akın dk.46)-Hüseyin Küspeci
LAPTA:Ersenal-Barış-Orhan-Sami-Süleymen-Mustafa-Selçuk-Hasan(Erkutdk.55)-Ertu(Hakan dk.79)-Göksel-Memduh
GOLLER: Dk.33 Amadou, dk.45+1 ve 85 H.Küspeci, dk.69 Hakan(Çetinkaya)

Abdullah ZAİFOĞLU
Çetinkaya ligin dibindeki Lapta’yı konuk ederken zorlanmadan galip geldi ve puanını 23 yaptı.
25.dakikada H.Küspeci sol taraftan ceza alanına girdi. Son çizgi üzerinden kaleye vurmak isteyince topu dışarı attı.
29.dakikada Çetinkaya’dan Hakan’ın kullandığı korner atışında Amadou’nun kafa vuruşunda top üst direkten döndü, defans uzaklaştırdı.
33.dakikada Erdinç’in derinlemesine pasında Amadou topla buluştuğu anda kalecinin yanından topu ağlara yollayarak Çetinkaya’yı 1-0 öne geçirdi.
45+1’nci dakikada Çetinkaya rakip ceza alanının hemen dışında bir serbest vuruş kazandı. Erdinç’in kale önüne gönderdiği topa iyi yükselen H.Küspeci kafa ile topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı.
57.dakikada H. Küspeci’nin ceza alanına girdiği andaki vuruşunda kalece Ersenal topu ayakları ile uzaklaştırdı.
69.dakikada Cahit sol taraftan güzel bir orta yaptı. Kalecinin hatalı çıkışını iyi değerlendiren Hakan kafa ile topu ağlara yollayarak skoru Çetinkaya lehine 3-0 yaptı.
78.dakikada gelişen Lapta atağında Göksel defansın arkasında biraz da çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı, Gökhan topu çizginin hemen önünden uzaklaştırdı.
85.dakikada Cahit bir kez daha sol taraftan getirdiği topu ceza alanı içerisindeki H. Küspeci’ye verdi. H. Küspeci de kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayarak Çetinkaya’yı 4-0 öne geçirdi.
89.dakikada Lapta’dan Selçuk’un uzak mesafeden şutunda top üst direğe de vurarak dışarı gitti. A-2 gençler maçını Lapta gençleri 3-2 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473