banner564

Geçmiş olsun

CHP'den AKP'ye sürpriz ziyaret

Geçmiş olsun
banner598
CHP Kartal gençlik kolları başkanı Cem Armutlu ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri Kartal AKP İlçe Başkanlığı'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı binasına bir süre önce kurusıkı silahla yapılan baskının ardından, CHP Kartal gençlik kolları başkanı Cem Armutlu ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri Kartal AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Kartal İlçe Başkanı Muhammet Mehdi Akman, bu "nazik ziyaret"ten dolayı memnuniyetini bildirirken, CHP'li başkan Cem Armutlu da "böyle bir çirkin saldırı olayını" tasvip etmediklerini belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ak Parti binası basılmıştı
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı binasına kurusıkı silahla giren ve ilginç bir bayrak asan Umutcan Tosuncu, etkisiz hale getirilip gözaltına alınmıştı. Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Anadolu Adliyesi'ne getirilen 23 yaşındaki Tosuncu'nun dosyasını inceleyen Anadolu Örgütlü Suçlar, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu nöbetçi savcısı, dosyaya Tosuncu'nun avukatı tarafından sunulan 'Akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin' raporları dikkate alarak, şüpheliyi Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etmişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473