banner564

Çetinkaya karıştı Gönyeli gerildi

K-Pet Süper Ligi’nde Çetinkaya’da devam eden başkanlık krizinin bu hafta çözülmesi beklenirken aday olmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Tatar da başkan adaylığından vazgeçti. Gönyeli de ise tönetim kurulundan yaşanan istifalar sonrasında başkan Mustafa Palaz Mustafa Piro ile yollarını ayırarak göreve Erol Çağaloğlu’nu getirdi.

Çetinkaya karıştı Gönyeli gerildi
banner598
Başkanlık için çalışmalar yapan Mehmet Tatar futbolcular ile maaş konusunda anlaşma sağlayamadı

Adaylıktan çekildi

Hamit SAKALLI
Çetinkaya kulübünde başkanlık için ismi geçen Mehmet Tatar gazetemize yaptığı açıklamalarda aday olmadığını açıkladı. Aday olmamasının sebebinin ise sporcular ve teknik heyetle yaptıkları görüşmelerde kendilerine teklif ettikleri maaşları sporcuların ve teknik heyetin düşük bularak kabul etmemesi olduğunu belirtti.

“Söylediğimiz rakamların üzerine çıkamayız”
Mehmet Tatar kendisinin ve ekibinin Çetinkaya’yı bu kötü günlerden kurtarmak için zor günlerde ellerini taşın altına koymak için aday olmayı düşündüklerini ancak sporcuların kendilerine önerilen ücretleri kabul etmemesiyle bunu gerçekleştiremediklerini ve kendilerinin de bu teklif ettikleri rakamların üzerine çıkamayacaklarını vurguladı.

“Çetinkaya’ya başarılar diliyorum”
Mehmet Tatar, Çetinkaya sporcularının neden kendilerine önerilen rakamları kabul etmediğini bilmediğini söyledi. Ayrıca en kısa zamanda sporcuların isteklerine karşılık verebilecek bir başkan ve yönetimin de takıma sahip çıkarak Çetinkaya’yı eski günlerine döndürmesinin tek dileği olduğunu sözlerine ekledi. 

Takım eksik çalıştı
Öte yandan yaşanan olumsuz görüşme üzerine Çetinkaya’nın dün okullar sahasında gerçekleştirdiği antrenmana anlaşma sağlanamayan Tunç, Akın ve Sercan katılmazken bazı futbolcuların da mazaretleri nedeniyle katılmadıkları öğrenildi.

Yönetim kurulundan 7 kişinin istifası sonrasında teknik heyet konusunda da değişiklik gündeme geldi


Gönyeli gerildi

Hamit SAKALLI
Gönyeli’de hafta sonu istifa kararı alan 7 yönetim kurulu üyesi, geçtiğimiz akşam başkan Mustafa Palaz ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Başkan Mustafa Palaz toplantı sonrasında yaşanan gelişmelerle ilgili gazetemize şu açıklamaları yaptı:
“Ortaya çıkan bir bilgi kirliliği nedeniyle 7 arkadaşımız istifa kararı aldı. Bu bilgi kirliliğini gidermeye çalışıyoruz. 2 arkadaşımız Necati Çoban ve Lokman Şahin istifa kararlarını geri aldı. 
Geriye kalan 5 arkadaşımızın istifaları ise gündemdedir. Ancak onların arasında da istifayı geri alacak olanlar vardır. 
Ancak şu da bilinmelidir ki istifalar kabul edilmezse yürürlüğe girmez. İstifa kararı alan arkadaşlar da çalışmak istemezlerse de çalışmazlar.”

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474