banner564

‘Farkedilmeyen’

YDÜ Öğretim Üyesi Erdal Aygenç, üçüncü kişisel sergisini açtı

‘Farkedilmeyen’
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal Aygenç, “Farkedilmeyen” adlı 3. kişisel sergisini Çarşamba akşamı saat 19.00’da Girne Art Rooms Galeri’de açıyor.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, bugüne kadarn ulusal ve uluslararası birçok karma sergide çalışmalarını sergileyen, koleksiyonlarda ve müzelerde çalışmaları yer Erdal Aygenç, bu kez Fark edilmeyen” adlı sergisi ile sanatseverlerle buluşacak. 8 Aralık’a kadar izlenebilecek sergide daha çok ayrıntıya dayalı, siyah-beyaz görüntülerden oluşan çalışmalar yer alacak.


İngilizce öğretmenlerine yönelik seminer
Öte yandan Yakın Doğu Koleji, Deniz Plaza işbirliği ile İngilizce öğretmenlerine, “Etkili Okuma Nasıl Gerçekleştirilir?” konulu seminer düzenledi.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Teaching Trainer (Öğretmen eğitmeni) Teressa Doğuelli tarafından gerçekleşen seminerde İngilizce öğretmenlerine “Teaching Effective Reading Skills” ( Etkili Okuma Becerisi Nasıl Geliştirilir?) konusuyla ilgili öğretim teknikleri verildi.
6. ve 7. sınıflar binasında gerçekleşen seminere Ortaokul, ÖSS ve GCE binası İngilizce öğretmenleri katıldı.
Öğretmenlerin sorularından son derece keyif aldığını belirten Teressa Doğuelli, seminerin bitiminde Yakın Doğu Koleji İngilizce bölümüne teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474