banner564

Cihangir merhaba dedi

Geride kalan sezon iyi bir grafik sergilen Mesarya ekibi yeni sezona Kılıç Ali Kahraman nezaretinde başladı

Cihangir merhaba dedi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig temsilcisi Cihangir 2017-2018 sezonu resmi açılışını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Kılıç Ali Kahraman yönetiminde kendi tesislerinde yeni sezona merhaba diyen Cihangir’de Kılıç Ali Kahraman çok çalışmak zorunda olduklarını vurguladı. Futbol Federasyonu’nun sağlık kontrolleri konusunda zamanlama adına değişiklik yapılmasının şart olduğunu belirten Kahraman hava şartlarının ortada olduğuna dikkat çekti.

“Heyecanlıyız”
Hayırlısı ile yeni sezona merhaba dediklerini söyleyen Kılıç Ali Kahraman kendisi içinde camiada olmanın oldukça sevindirici olduğunu söyledi. Geride kalan sezon Cihangir’in başarılı ve kaliteli bir sezonu geride bıraktığını hatırlatan Kahraman, Cihangir’i en iyi yere götürme adına sıkı çalışacaklarını belirtti. Takımdan gidenlerin olduğunu ancak gelenlerinde olduğunu vurgulayan Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman doğru zamanda doğru işler yaparak iyi bir takım olacaklarına değindi. Takımın önemli ismi Salih Say’ın takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine ise açıklama yapan Kılıç Ali Kahraman Salih’in transfer sürecinin yanlış zamanda olduğuna dikkat çekerek Salih gibi transfer süreci yanlış olan birçok isminde mevcut olduğunu söyledi. Turgut Kaan ve Salih Say’ın transfer sürecinde çizilecek bir takım yol olduğunu da hatırlatan Kahraman her iki oyuncu konusunda en doğru yolun çizileceğine vurgu yaptı.

Kızılcıhamam kampı 21-27 Ağustos
Bugün itibariyle Pazar hariç hafta 6 gün çalışacaklarını söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman 21-27 tarihleri arasında ise Kızılcıhamam’da yurtdışı kampına dahil olacaklarını belirtti. İyi ve sıkı çalışmak zorunda olduklarını yineleyen Kahraman Cihangir camiasının değerli bir camia olduğunu bu nedenle yeni sezonda hedeflerinin iyi ve kaliteli bir takım izlettirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474