banner564

Cihangir’de neşeli günler

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Cihangir sırasıyla Gönyeli, Dumlupınar, MTG ve Yeni Boğaziçi ile hazırlık maçları oynayacak

Cihangir’de neşeli günler
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman sezon hazırlıkları ile ilgili olarak verdiği demeçte, arzuladıkları ve planladıkları yerde olduklarını Salih Say’ın takımda kalmasının çok önemli etken olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta hazırlık maçlarına başlayacaklarını da aktaran Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, kalabalık olan kadronun bu hazırlık maçları sonrası azalacağını belirtti.

İyi çalışıyoruz
Son derece müsait ortamda çok iyi çalıştıklarına dikkat çeken Kılıç Ali Kahraman, oyuncuların istek ve arzusundan memnun olduğunu söyledi. 12 idmanın geride kaldığını belirten Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman planladıkları hazırlık karşılaşmalarına start vereceklerini söyledi. 

Hazırlık maçları haftaya başlıyor
Sırasıyla Gönyeli, Dumlupınar, Mağusa Türk Gücü ve Yeni Boğaziçi takımları ile önümüzdeki hafta karşılaşacaklarını söyleyen Kahraman, sonrasında ise yurt dışı kampını gerçekleştireceklerini ifade etti. Kamp dönüşü 8-10 Eylül tarihleri arasında Yeni Boğaziçi, Küçük Kaymaklı, Mormenekşe’nin katılacağı Erülkü Turnuvasında hazırlık sürecine devam edeceklerini aktaran Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, süper kupa haftasında ise yine bir anı maçı ile hazırlık dönemini noktalamak istediklerine vurgu yaptı.

Kadro genişledi
Salih Say’ın takımda kalmasının önemine dikkat çeken Kılıç Ali Kahraman kiralık oyuncuların bir kısmının dönmesi ile kadronun geniş hale geldiğini söyledi. Şu an 30 kişilik oyuncu grubu ile hazırlık dönemine devam ettiklerini belirten Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman hazırlık maçlarının başlaması ile birlikte bu sayının düşeceğini ifade etti. 

Genç isimleri katmak istiyoruz
Yeni sezonda alt yapıdan genç isimleri aralarına katmayı planladığını söyleyen Kahraman yabancılarında gelmesi ile birlikte takım olma yolunda mesafe alacaklarına dikkat çekti. 30 kişilik oyuncu grubunu 18-20 kişiye düşürmenin şart olduğunu aktaran başarılı çalıştırıcı bu bağlamda hazırlık sürecinin önemine dikkat çekti. 

Hedef bellidir
Cihangir camiasının çok saygın ve çalışkan kişilerden oluştuğunu belirten Teknik Direktör Kılıç Ali Kahraman, bunun da meyvesini Cihangir takımının geçen yıl aldığını söyledi. Bu nedenle hedef olarak başarıyı daha yukarı çekmekle birlikte futbolu konuşulan bir takım konumuna gelmek için çalışacaklarını söyleyen Kahraman, tesis ve saha konusunda sıkıntısı olmayan camianın bunu fazlası ile hak ettiğini belirtti. 

İmkanlarımız çok iyi
Cihangir takımının imkan olarak çok iyi noktada olduğunu hatırlatan Kahraman şartların çok iyi noktada olduğunu, bu nedenle çalışma ortamının da daha kolay noktaya geldiğini söyledi. Şu an için maç sahasında çalıştıklarını söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman Ağustos ayının ortasında ise antrenman sahasına geçip çalışmalarını orda sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473