banner564

Tek hedef Süper Lig

Birinci Lige düşen Değirmenlik yeni sezon çalışmalarına kendi tesislerindeki ilk çalışma ile başladı

Tek hedef Süper Lig
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
Bu sezon Birinci Lig’de mücadele edecek olan Değirmenlik yeni sezon çalışmalarına dün Ahmet Zaifoğlu nezaretinde start verdi.

Ahmet Zaifoğlu: Sıkıntıları erken aşmalıyız
Geçmiş sezonlarda da Değirmenlik takımında görev yapan ve birçok başarılar elde eden Ahmet Zaifoğlu sezonu çok geç açtıklarını bu nedenle gerekli transferlerin bir an önce yapmaları gerektiğini söyledi. Zaifoğlu “Yapılacak çalışmalardan sonra doğacak ihtiyaçlarımızı daha iyi tespit edeceğiz. Takıma katmak istediğimiz bazı oyuncularla temaslarımız devam ediyor. Henüz netleşmiş bir durum olmaması nedeniyle isimlerinin açıklanması da doğru değildir. Ancak yerli oyuncu transferlerinin de mutlaka yapılması gerekir. Yurt içinde yapabileceğimiz kısa kamp çalışmaları ile lige daha erken hazırlanacağımıza inanıyorum” dedi.

Yerli ve yabancı transferler yapılacak
Ahmet Zaifoğluyaptığı konuşmadaAli İmam’ın hem yardımcı antrenör hem de futbolcu olarak takımda olacağını belirtirken yabancı oyuncu transferinde ise 1 TC’li futbolcunun alınacağını, tercihimizin de forvet oyuncusu olarak da 1 Rum futbolcunun transfer edileceğini belirtti. Ayrıca yerli oyuncu transferlerinin de mutlaka yapılması gerektiğini vurguladı. 

Hedef Süper Lig
Yeni sezonu geç açmalarına rağmen çok sıkı çalışarak bunu atlatacaklarını belirten Ahmet Zaifoğlu, “ 2016-17 sezonunda başarılı olamayarak Birinci Lige düşen Değirmenlik takımını tekrar Süper Lige çıkarmak için ne gerekirse yapacağız. Değirmenlik benim yakından tanıdığım ve geçmiş sezonlarda da görev yaptığım bir takım olduğu için fazla sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum” dedi.


Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 06:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474