banner564

Cimbomdan tek gollü prova

Galatasaray, İsviçre'de karşı karşıya geldiği Wil 1900'ü Eren Derdiyok'un golü ile 1-0 yendi 

Cimbomdan tek gollü prova
banner598

 Galatasaray, İsviçre'de karşı karşıya geldiği Wil 1900'ü 1-0 yendi. Sarı kırmızılıların sayısı 32. dakikada Eren Derdiyok'tan geldi.

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'deki ilk hazırlık maçını Wil 1900 ile oynadı. Sarı Kırmızılılar, İsviçre 2. Ligi'nde mücadele eden rakibini Eren Derdiyok'un 32. dakikadaki golüyle 1-0 yendi. Daha önce açıklandığı gibi güvenlik önlemleri nedeniyle seyirciye kapalı oynanan maçta üstün olan Sarı Kırmızılılar, karşılaşmaya İsmail, Mariano, Maicon, Ahmet, Carole, Celil, Selçuk, Donk, Rodrigues, Feghouli, Eren 11'iyle çıktı. 
Fernando, Sinan ve Serdar ile yeni transfer Onyekuru forma giymezken; bir diğer yeni transfer Muğdat Çelik, Bafetimbi Gomis ile birlikte karşılaşmanın 2. ayrısında oyuna girdi.
Zürih'ten 16 Temmuz Pazartesi günü Montrö'ye geçerek çalışmalarına burada devam edecek Galatasaray, bu kentteki kampta 18 Temmuz Çarşamba günü Hollanda'nın PSV, 21 Temmuz Cumartesi günü İspanya'nın Valencia ekibi ile hazırlık maçı oynayacak.
Galatasaray, Valencia maçının ardından İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.
Galatasaray - PSV Eindhoven mücadelesi 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da oynanacak. Karşılaşma Smart Sport'tan naklen yayınlanacak.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474