banner564

Çok olumsuzluk yaşadık

Teknik adam konusunda gel gitlerin yaşandığı Yeni Boğaziçi’nde sezon başı küme düşer gözüyle bakanlar fazlasıyla yanıldı

Çok olumsuzluk yaşadık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’de geride kalan sezonun ilk devresini 21 puanla altıncı, ikinci devresini ise 37 puanla sekizinci sırada tamamlayan Yeni Boğaziçi’nde başkan Kemal Köseoğlu geride kalan sezonu Diyalog Spor Servisi ile paylaştı. Teknik adam konusunda hoş olmayan olayların yaşandığını belirten Kemal Köseoğlu, tüm olumsuzluklara rağmen küme düşer gözü ile herkesin baktığı takımın ligin sonunda play-out oynamadan ligde kaldığını vurguladı.

Tarihin en erken açılışı
Yeni Boğaziçi Kulüp Başkanı Kemal Köseoğlu yaptığı değerlendirmede sezon başı Bülent Aytaç ile birlikte Yeni Boğaziçi tarihinin en erken açılışını yaptıklarını belirtti. Bu açılış sonrası ligin başlaması ile birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Kemal Köseoğlu ilk devrenin sonunda toplanan puanla birlikte sıralamanın bunun göstergesi olduğunu belirtti. Bülent Aytaç nezaretinde yapılan nokta transferler sonrası oyuncu uymu sonrası ortaya çıkan olumlu tablonun dikkatini çeken Köseoğlu, teknik adam konusunda yaşanan sıkıntılar sonrası ayakta kalmanın ise önemli olduğunu vurguladı.

Aytaç ve Kaçmaz’ın ayrılıkları
Bülent Aytaç ile başlayan sezon sonrası, beşinci hafta sonunda Bülent Aytaç’ın huzursuzluğunu iyi bildiğini aktaran Yeni Boğaziçi Kulüp Başkanı Kemal Köseoğlu, Bülent Aytaç’a yapılan veya sarfedilenlerin hoş olmadığını, ancak bugün olmasına rağmen, Bülent Aytaç’ın ayrılış sebebinin sadece bunlar olmadığını belirtti. Bülent Aytaç’a tribünlerden yapılan negatif serzenişlerin ülke futbolunda sıkça yaşandığını aktaran Kemal Köseoğlu, ayrılış sebebinin bu şekilde olmamasını düşündüğünü aktardı. 

Serzenişler önemli faktör oldu
Gürsel Kaçmaz ile başlayan ve yine kısa süren birlikteliğe de değinen Yeni Boğaziçi Kulüp Başkanı Kemal Köseoğlu, Kaçmaz ile aralarındaki ayrılığın oyuncu grubu ile yaşanan serzenişlerin en önemli faktör olduğunu vurguladı. Yalova ile oynanan kupa maçı sonrası yaşanların son nokta olduğunu aktaran Köseoğlu, Yalova maçı sonrası Gürsel Kaçmaz ile karşılıklı anlaşma sonrası yolların ayrıldığını belirtti. Yalova maçını kaybettiklerine çok üzüldüklerini aktaran Köseoğlu, bu maçın sonrasında yola Vural Köseoğlu ile devam ettiklerini ve son 4 haftayı rahat geçip sekizinci sırada ligi tamamladıklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473