banner564

Dairelerde çeyrek final hazırlığı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda dördüncü hafta heyecanı yaşanıyor. Spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası Göçmenköy Halı Sahası’nda devam ediyor.

Dairelerde çeyrek final hazırlığı
banner598
Toplam 12 takımın iki gurupta mücadele ettiği turnuvada “A” grubunda önceki akşam oynanan dördüncü haftanın ilk iki maçı sonunda çeyrek finale yükselen dördüncü ve son takım da belli oldu. “A” grubunda Çevre Bakanlığı, Hazine Muhasebe Dairesi ve Telefon Dairesi’nden sonra Tarım Bakanlığı/Toprak Ürünleri Kurumu’nu mağlup eden Devlet Hastanesi de bir üst tura adını yazdırmayı başarırken bu takımların kendi arasında oynayacakları maçlarda alınacak sonuçlar sıralamyı şekillendirecek. 
Çevre Bakanlığı takımının Şehir Planmala Dairesi karşısında aldığı galibiyet liderlik koltuğunu korumasını sağlarken Çevre Bakanlığı ile Telefon Dairesi takımları arasında grupların son haftasında oynanacak maçın kazananı liderliği elde edecek gibi görülüyor.
Turnuvada “A” grubunun dördüncü haftasındaki Hazine Muhasebe Dairesi-Telefon Dairesi maçı bugün saat 19.00’da oynanacak. Bu maçın ardından ise “B” grubundaki dördüncü hafta maçları oynanacak ve “B” grubunda da çeyrek finale yükselecek 4 takım maçların ardından belirlenmiş olacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474