banner564

Dairelerde çeyrek finalistler belirlendi

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gruplarda son maçlara gelindi

Dairelerde çeyrek finalistler belirlendi
banner598
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlanmak üzere. Geçtiğimiz ay başlayan turnuvada maçlar Pazartesi ve Çarşamba akşamları Göçmenköy Halı Sahası’nda devam ediyor. 
Bu yıl 5’incisi organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında takımlar Hasan Ramadan Cemil adına ikinci kez mücadele etmekte. İki grupta devam eden karşılaşmalarda 4’üncü hafta tamamlandı ve çeyrek finale yükselmeyi başaran takımlar belirlendi. 
“A” grubunda Pazartesi oynanan maçların ardından Devlet Hastanesi, Merkezi Cezaevi Dairesi, Hazine ve Muhasebe Dairesi ile Sivil Havacılık Dairesi çeyrek finale yükselen takımlar olmuştu.
“B” grubunda ise Çarşamba akşamı yapılan karşılaşmalar neticesinde Gelir ve Vergi Dairesi, Jeoloji ve Maden Dairesi, Elektrik Dairesi ve Telefon Dairesi çeyrek finale yükselmeyi başardı.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gruplarda son maçlarda alınacak neticeler takımların sıralamalarını belirleyecek ve sıralamalara göre de çeyrek final eşleşmeleri netleşmiş olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474