banner564

Dairelerde çeyrek finalistler belirleniyor

Devlet Kurumları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlanıyor

Dairelerde çeyrek finalistler belirleniyor
banner598
Geleneksel olarak düzenlenen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda adım adım finaller başlıyor. Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen turnuvada çeyrek final vizesini ilk alan takımlar Polis Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı ile Gelir ve Vergi Dairesi oldu. 
Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda devam eden turnuvada toplam 13 takım 2 grupta mücadele etti ve artık gurup maçlarının sonuna gelindi. B Grubu’nda son maçına kayıpsız çıkacak İçişleri Bakanlığı adını çeyrek finale yazdırırken, A Grubu’nda ise son maçlar öncesi Polis Genel Müdürlüğü ile Gelir Vergi Dairesi çeyrek finale yükselen ilk 2 takım oldu.
Gruplarını ilk 4 sırada tamamlayacak takımların çeyrek finale yükseleceği turnuvada, puanları eşit olan takımlar arasındaki maç sonucuna bakılarak çeyrek finale yükselme hakkını kazanacak takım belirlenecek.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda özellikle B Grubu’nda ilk 4 sırada yer alacak takımların kimler olacağının son maçların neticelerine göre belirlenecek olması heyecanı artırıyor. Grupta lider İçişleri Bakanlığı’nın ardından çeyrek finale yükselecek diğer 3 takım olmak için 5 takım da iddialı. 22 Eylül Perşembe akşamı oynanacak maçların neticeleri hem sıralamayı hem de bir üst tura yükselecek takımları belirleyecek ve A Grubu’ndaki takımlar ile çapraz eşleşme usulü çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler.
Turnuva çeyrek finalinde gurup 1’leri ile 4’ler ve grup 2’leri ile 3’ler karşı karşıya gelecek ve yarı finale yükselme mücadelesi verecekler. Turnuvada çeyrek final maçları 26 Eylül Pazartesi, yarı final maçları 28 Eylül Çarşamba ve final ise 30 Eylül Cuma günü yine Göçmenköy’de oynanacak.

Bugün
B Grubu
Saat 20.00: Din İşleri Dairesi - Ekonomi ve Enerji Bakanlığı
Saat 21.00: İçişleri Bakanlığı - Devlet Hastanesi
Saat 22.00: Telefon Dairesi - İhtiyat Sandığı

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474