banner564

Kozlarını gece paylaşacaklar

Ligin açılış maçında karşılaşacak olan GAÜ Çetinkaya ve MTG’de hedef lige galibiyetle başlamak

Kozlarını gece paylaşacaklar
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 2016-2017 Sezonu 23 Eylül saat 18.30’da GAÜ Çetinkaya - MTG mücadelesi ile başlıyor. Büyük bir özlem ve heyecanla beklenen Süper Lig’in ilk karşılaşmasının gece olmasından hem GAÜ Çetinkaya hem de MTG cephesi memnun olduklarını dile getirdi.

Galibiyetle başlamak istiyoruz
GAÜ- Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, ligin ilk haftasında kendi evlerinde geçtiğimiz yılın şampiyonu MTG ile zor ancak güzel bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve hedeflerinin, kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak lige galibiyetle başlamak olduğunu söyledi.

Gece olması iki taraf için de artı
GAÜ- Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, karşılaşmanın gece oynanacak olmasının her iki taraf için de artı olduğunu ifade etti. Özgürgün, sıcakta oyuncuların performansının düştüğünü ve bu yüzden gece maçının hem performans hem de motivasyon olarak olumlu bir etki yaratacağını söyledi.

Hedef şampiyonluk
Mehmet Ali Özgürgün, geçtiğimiz sezon kaybettikleri şampiyonluk yarışında bu sezon ipi göğüslemek istediklerini ve bu hedef doğrultusunda lige iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi. Özgürgün, zorlu MTG karşılaşmasında herhangi bir eksikleri olmadığını ayrıca taraflarını da takıma destek vermeye çağırdığını ifade etti.

Moral motivasyonumuz üst seviyede
Geçtiğimiz yılı şampiyon tamamlayan ve Süper Kupa’yı da K.Kaymaklı’yı mağlup ederek müzesine götürüp sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan MTG ligin başlamasını bekliyor. MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, lig öncesinde moral-motivasyonlarının oldukça üst seviyede olduğunu ve zorlu GAÜ-Çetinkaya deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ifade etti.

İlk maçlar her zaman zordur
Ali Oraloğlu, ligin ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini ve lige GAÜ Çetinkaya gibi zor bir deplasmanda başlayacaklarını belirtirken, bu mücadeleden galip ayrılacaklarına inandığı söyledi. Oraloğlu, bu zorlu mücadele öncesinde sadece Mehmet Çil’in hafif bir sakatlığı bulunduğunu ve durumunun maç saatinde belli olacağını söyledi. Oraloğlu Çil dışında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve bu mücadeleye 3 antrenmanla hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Gece maçı önemli bir adım
Ali Oraloğlu, karşılaşmanın gece oynanacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini ve tüm maçların gece oynanabilmesini temenni ettiğini söyledi. Oraloğlu, Kıbrıs Türk futbolunun artık bir adım atması gerektiğini ve bu adımı da gece maçlarıyla başlattığını ifade ederken bu uygulamanın gelecek sezonlarda da devam etmesinin gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473