banner564

Dairelerde son 4 belli oldu

Devlet Kurumları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları tamamlandı

Dairelerde son 4 belli oldu
banner598
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında yarı finale gelindi. Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda önceki akşam oynanan ve hakem Cemal Sakallı’nın başarılı yönetim gösterdiği çeyrek final maçları sonunda son 4’e kalan takımlar belirlenmiş oldu.
Çeyrek final ilk maçında Din İşleri Dairesi’ni 4-1 mağlup eden Polis Genel Müdürlüğü’nü ilk yarı finalist oldu. İkinci maçta Ekonomi Bakanlığı, Gelir ve Vergi Dairesi’ni 4-2 ile geçti ve adını yarı finale yazdıran ikinci oldu. Çeyrek finalin en çekişmeli maçı İçişleri ile Merkezi Cezaevi arasında oynandı. Normal süresi 6-6 biten maçta penaltı atışlarında rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan Merkezi Cezaevi 11-9’lık galibiyetle yarı finale yükseldi. Gecenin son maçında ise Başbakanlık, Telefon Dairesi’ni 4-2 mağlup ederek son yarı finale yükselen takım oldu.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları bugün oynanacak. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak yarı finalin ardından yarın akşam ise üçüncülük ve final maçları oynanacak. 

Program şöyle:
Yarı Final
Bugün 
Saat 21.00: Merkezi Cezaevi – Ekonomi Bakanlığı
Saat 22.00: Polis Genel Müdürlüğü-Başbakanlık

Final
Yarın 
Saat 19.00: Üçüncülük maçı
Saat 20.00: Final maçı
Ödül töreni

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473