banner564

İlk hafta ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” hediyeleri sahiplerini buldu

İlk hafta ödülleri verildi
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” Ödülleri, dün düzenlenen törenle, haftanın başarılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından, 1. haftada Süper Lig maçları içerisinde, Haftanın genç yeteneği Ali Öztürk, Haftanın Futbolcusu olarak seçilen Mormenekşe futbolcusu Sami Yahat, Haftanın Antrenörü seçilen GAÜ-Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün ve Haftanın Hakemi seçilen Mehmet Sezener ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Ali Öztürk ödülü Abdullah Zaifoğlu’ndan aldı
Diyalog Gazetesi ile İpekay işbirliğinde bu sezon genç futbolcuları teşvik etmek amacıyla takımlarda oynaması mecburi olan 21 yaş altı futbolcu ödülünü, ilk kez Ali Öztürk gösterdiği performansla almaya hak kazandı. Genç futbolcu ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarı Abdullah Zaifoğlu’ndan aldı.

Özgürgün ödülünü Çelen Oben’den aldı
Mehmet Ali Özgürgün, takımı GAÜ-Çetinkaya’yı son şampiyon MTG ile yaptıkları mücadeleye iyi hazırlarken yaptığı değişikliklerle de galibiyetin mimarı oldu. Haftanın teknik adamı seçilen Mehmet Ali Özgürgün ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarı Çelen Oben’in elinden aldı.

Mehmet Sezener’e ödülünü Mehmet Özler verdi 
Haftanın en zor mücadelelerinden olan Lefke-K.Kaymaklı karşılaşmasında düdük çalan Mehmet Sezener göstermiş olduğu hatasız performansla haftanın en iyisi olmayı başardı.
Haftanın hakemi seçilen Mehmet Sezener’e ödülünü İpekay LTD. direktörü Mehmet Özler verdi.

Sami Yahat’ın ödülü Ayten Erdinç’ten
Binatlı karşısında sonradan oyuna giren Sami Yahat, attığı iki golle takımının mağlubiyetten galibiyete uzanmasını sağladı. Haftanın futbolcusu ödülünü Sami Yahat’a İpekay Ltd. Pazarlama ve Ticaret Müdürü Ayten Erdinç verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473