banner564

DAÜ’den destek sözü

Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü DAÜ Rektörlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi

DAÜ’den destek sözü
banner598
Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü yetkilileri Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Metin Menekşeli, As Başkan Hilmi Öztemiz, Sosyal İşler Sorumlusu Halil Erdoğuş ve Sporcu Sorumlusu Sedat İzzigil katıldı. 
Ziyarette konuşan As Başkan Öztemiz, DAÜ’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek DAÜ’nün her zaman özel bir yere sahip olduğunu aktardı. Öztemiz, amaçlarının gençlerin hayatta bir duruşlarının olmasını sağlamak olduğunu belirterek aynı zamanda gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olduğunu da dile getirdi. Ziyarette kulübün etkinlikleri hakkında bilgiler veren Öztemiz, DAÜ Rektörlüğü’nden kulübün gelişmesi ve etkinliklerini daha faal bir şekilde yürütebilmeleri için destek istedi. 
Prof. Dr. Osam, ziyaret sırasında DAÜ ve yapılan akreditasyon çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek DAÜ’nün KKTC halkı için olan öneminden bahsetti. Prof. Dr. Osam DAÜ’nün spora ve sporcuya her zaman değer verdiğini dile getirerek Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü’ne DAÜ olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Ziyaret sonunda kulüp yetkilileri Prof. Dr. Osam’a kulübe özgü hediyeler takdim etti. Söz konusu ziyarette DAÜ Yönetsel ve Teknik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474