banner564

David öyle istedi 4-0

Ligin son sırasında bulunan Gönyeli’nin karşısında Mormenekşe, David’in 4 gol attığı maçta rahat bir galibiyet aldı

David öyle istedi 4-0
banner598
YER: CEMAL BALSES STADI.
HAKEMLER: İhsan Payas-Evren Karademir-Şakir Azizoğlu
M.MENEKŞE:Devrim-A.Arıtaş-Fevzi-Hasan-Bekir(Doğukan dk.80)-Eren(Sami dk.71)-M.Fuat(Ali Bayır dk. 75)-Richard-Can-Cemil-David
GÖNYELİ:Kemal-Arkın-Ahmet Can-(Deniz dk.67)-Selçuk(Contech dk.67)-Şemsi-Hüseyin-Henry-Ulaş-Veli-Nebi(Mustafa dk.56)-İsmet 
GOLLER: Dk. 3, 31, 52, 66 (David) M.Menekşe 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-PET Süper Ligi’nde Mormenekşe zayıf rakibi karşısında her iki yarıda bulduğu ikişer golle karşılaşmayı farklı kazandı.
1. dakikada Eren’in sağ taraftan getirdiği topu Cemil kale ağzından kafa ile dışarı atarak M.Menekşe adına mutlak bir golü harcadı.
3. dakikada David, Cemil verkaçında topa en son vuran David oldu. Top kaleciden döndü, dönen topu iyi takip eden David ikinci kez topa vurdu ve M.Menekşe’yi 1-0 öne geçirdi.
14. dakikadaki Gönyeli atağında ceza yayı üzerinde topla buluşan Henry’nin vuruşunda top az farkla üstten dışarı gitti.
25. dakikada Henry’nin pasında Arkın’ın ceza alanı içerisinde müsait pozisyondaki vuruşu kaleci Devrim’den döndü, defans uzaklaştırdı.
31. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Ahmet Arıtaş’ın ortasında David önce topu kontrol etti, sonra sol ayağı ile sert vurdu. Top üst direğe vurduktan sonra ağlarla buluştu ve M.Menekşe skoru 2-0 yaptı.
52. dakikada Cemil’in kullandığı korner atışında kaleci Kemal topa çıkmadı. Bunu affetmeyen David arka direkte boş pozisyonda kafa ile topu ağlara gönderince maçtaki skor da 3-0 oldu.
66. dakikada M.Menekşe adına Can sol taraftan topla son çizgiye kadar indi. Geriye çıkardığı topa uçarak kafa vuruşunu yapan David hem kendinin hem de takımının dördüncü golünü atarak skoru 4-0 yaptı.
Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve M.Menekşe bu galibiyetle puanını 29 yaptı.
A-2 gençler maçını M.Menekşe gençleri 7-1 kazandı.

Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473