banner564

Davutoğlu: Hedefimiz ilk beş

Sezon açılışını cuma günü yapan Binatlı 2017-2018 sezonunda başarı istiyor

Davutoğlu: Hedefimiz ilk beş
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
2017-2018 sezonunun açılışını cuma günü gerçekleştiren Binatlı yeni sezonda ilk beşi hedefliyor. Sezon açılışını değerlendiren Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu geçen yılki korkuyu ve sıkıntıyı bu sezon yaşamak istemediklerini belirtti.

Bu sezon ipi sıkı tutacağız
Geçen yıldan ciddi dersler çıkarttıklarını bu nedenle yeni sezonda ipi sıkı tutacaklarını aktaran Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu iyi bir sezon öncesi ve kamp dönemi hedeflediklerini söyledi. Takıma yeni sezon öncesi Yusuf, Erbay, Reşit ve Murat Gertik ile takviye yaptıklarını aktaran Davutoğlu transfer konusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yabancı konusunda rahat olduklarını ellerinin dolu ve güçlü olduğunuda aktaran tecrübeli teknik adam yabancı konusunda ise aceleci davranmadıklarını belirtti. Yerli transferde iki ismi daha kadroya katarak transferi kapatacaklarını aktaran Davutoğlu Binatlı camiasına yakışan bir sezon için çalışacaklarını belirtti.

Kamp tarihi 21-28 Ağustos
Ağustos ayında planladıkları yurt dışı kampı öncesi ülkede sıkı bir hazırlık dönemi geçireceklerini söyleyen Gökmen Davutoğlu 21-28 Ağustos tarihlerinde ise yurt dışında kamp yapacaklarını söyledi. Kartepe veya Kızılcıhamam konusunu kısa süre içinde netleştireceklerini söyleyen Davutoğlu iyi bir takım izlettirme adına çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473