banner564

Davutoğlu umutlu

Yalova, ilk yarının özellikle son haftalarında yakaladığı istikrarı ikinci yarıda da sürdürmek istiyor

Davutoğlu umutlu
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU

Biten sezonda Süper Lig’den Birinci Lig’e düşen Yalova’da ilk yarının özellikle son haftalarında yakalanan istikrarı ikinci yarıda da sürdürmek istiyor. “Sezon başında birçok sorunla mücadele etmek zorunda kaldık. Bu da takıma olumsuz yansıdı ve toparlanmamız bize zaman aldı. İlk yarının ortalarına kadar istediğimiz sonuçları alamadık” diyen takımın teknik patronu Gökmen Davutoğlu “özellikle yapılan yönetim değişikliği takıma çok olumlu yansıdı. Karşılığını da alınan seri galibiyetlerle gördük. İkinci yarıda bu başarımızı devam ettirmeliyiz” dedi.

Hazırlıklar kendi tesislerimizde
Kamp yapmadan kendi sahalarında günde 2 antrenman yaparak hazırlandıklarını belirten Davutoğlu “Kamp yapmak için yaptığımız araştırmalarda sahaların müsait olmadığını gördük. Takım kadrosunu koruyacağız. Transfer döneminde eğer yapabilirsek transfer yapmak isteriz” dedi. 

Ayrılan yok
Gökmen Davutoğlu takımdan ayrılan futbolcunun olmadığını sakatlığı süren Yusuf’un çalışmalara katılmasının  10-15 gün alacağını kaydetti. “Topladığımız puanlar yeterli değildir. Play-out değil play-off oynamak istiyoruz. İlk yarının sonlarındaki gibi başarılı bir grafik yakalamak zorundayız. Yoksa zor durumlara düşebiliriz” diyen Davutoğlu takımda şu anda herhangi bir sorun olmadığını futbolcuların alacakları da ödendiği için daha da arzulu ve istekli olduklarını kaydetti. 

3 hazırlık maçı
Devre arasında 3 hazırlık maçı yaparak hazırlanmak istediklerini söyleyen Davutoğlu “Ne yazık ki anlaşılmaz bir şekilde  bölge takımları ile maçlar yapamıyoruz. Cumartesi günü Yenicami ve isimleri henüz netleşmeyen 2 takımla daha maçlar yaparak ikinci yarıya en iyi şekilde girmek istiyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474