banner564

Denizli’de Özuysal dönemi

Futbolda birinci Lig kulüplerinden Denizli’de başkanlığa Gazi Özuysal seçildi.

Denizli’de Özuysal dönemi
banner598
Denizli kulübünden önceki akşam gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa tek aday olan Gazi Özuysal görevi Nazım Ced’den devraldı.
Genel kurulda faaliyet ve mali raporların okunarak onaylanmasının ardından başkanlık için tek aday olan Özuysal üyelerin onayı ile başkanlığa seçildi.
10 yıllık başkanlığı yeni başkan Özuysal’a devreden Nazım Ced ise “Gururla yürüttüğüm başkanlık görevimi gönül rahatlığı ile devrediyorum. Bayrağı alan Gazi Özuysal’ın aldığı bayrağı daha ileriye götüreceğine inancım sonsuzdur” dedi. 
Başkanlığa seçilen Özuysal ise kulübü olduğu yerden daha ileriye götürebilmek için çalışacağını belirterek takımın teknik direktörü Tuncay Sarıyer ile yola devam edeceklerini kaydetti. 
Hedeflerinin ilk beş takım içerisinde olmak olduğunu vurgulayan Özuysal teknik direktörün gerekli göreceği yerlere 3-4 transfer yaparak kadroyu güçlendireceklerini de vurguladı. 
Birkaç yıllık vadede hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurgulayan Özuysal yeni sezon için çalışmaların devam ettiğini ve sezon açılışının ise Ağustos ayı başlarında yapmayı planladığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473