banner564

Derbi ateşi 

Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı Cuma akşamı karşılaşacak

Derbi ateşi 
banner598

Kıbrıs Türk Futbolunun bir numaralı derbi maçında Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı gece maçında karşı karşıya gelecek.
Maç ile ilgili iki takım da hazırlıklarını sürdürürken iki takımın da kazanmaktan başka düşüncesi yok.

Oshan: Kazanıp Yenicami’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz
Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, Türk Ocağı maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını belirterek “kaybetme lüksümüz yok. Biz bundan sonraki maçlarımızı kazanıp Yenicami’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

3 antrenmanla hazırlanacağız
Caner Oshan Türk Ocağı maçına üç antrenmanla hazırlanacaklarını belirterek Pazartesi ve dün iki antrenman yaptık. Bugün de son antrenmanı yapıp yarını dinlenerek geçireceğiz ve Cuma akşamı da çıkıp maçımızı oynayacağız” dedi.

İki sakat bir cezalı var
Oshan Raheem’in 4 sarı kart cezalısı olduğunu Koral’ın da sakat olduğunu belirterek “Emek’in de kasığında bir sakatlığı var maç gününe kadar düzelmesi için gerekeni yapacağız. Onun dışında takım maça hazır durumdadır” dedi.

Kolcu: Kazanmak zorundayız
Türk Ocağı teknik direktörü Derviş Kolcu ise bu derbinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek hem derbi olarak hemde ligdeki durum olarak bu maçı kazanmak istediklerini kaydetti.

İlk derbim
Derviş Kolcu kendisinin ilk derbi maçı olduğunu belirterek “Benim de ilk derbim. Kendimi böyle bir derbi maça Türk Ocağı’ının başında çıkacağım için şanslı hissediyorum. 
Önceden sonucu kestireyeceğimiz çok önemli bir maç olacak” dedi. 

James dışında sakat ve cezalı yok
Kolcu cezalı futbolcularının olmadığını belirterek “James’in  ayağında bir sıkıntı var. Onundışında başka sakatımız yok. Dün bugün ve yarın yapacağımız ter idmanı ile toplamda 3 antrenman ile maça hazırlanacağız” dedi.

İki takım için de önemli bir karşılaşma
Kolcu “Doğan Türk Birliği ile bulunduğumuz durumlar farklı. İkimiz için de çok önemli bir maç. Biz play-out sıralamasından çıkmak için Doğan da şampiyonluğu kovalamak için bu maçı kazanmak istiyor” diyerek daha az hata yapan tarafın kendileri olması ve maçtan mutlaka puan veya puanlar çıkarmaları gerektiğini söyledi. 

Türk Ocağı bu gece kampa girecek
Türk Ocağı teknik direktörü Derviş Kolcu bugün yapacakları antrenman sonrasında Malpas Hotel’de kampa gireceklerini belirterek iki gecelik kamp içinde yarın da bir ter idmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayacaklarını kaydetti.

Önemli olan Fair Play
Derviş Kolcu bu maçın derbi olduğunun bilincinde olduklarını belirterek “Unutmamamız gereken en önemli konu ise spor yaptığımızdır. Ne olursa olsun günün sonunda kazanan mutlaka dostluk ve spor olmalıdır” diyerek fair play çağrısı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473