banner564

Derbi öncesi sakatlardan iyi haber

Fenerbahçe'de sakatlardan iyi haberler geldi. Derbiye tam kadro hazırlanacak Fenerbahçe'de Nani için de özel bir hazırlık yapılıyor.

Derbi öncesi sakatlardan iyi haber
banner598
Spor Toto Süper Lig'in 6.hafta maçında Beşiktaş'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor.
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan oyunculardan Diego ve Abodulaye Ba'nın takımla çalışmaya başlaması teknik ekibi sevindirdi. Sakatlığı bulunan Josef de Souza'nın tedavisine ise devam edilirken oyuncuya yapılan testlerden olumlu sonuç çıktı. Test sonuçlarına ve oyuncuyla yapılan görüşmelere göre Josef derbiye yetişebilecek.
Bursaspor maçında adalesinde ağrı hisseden Bruno Alves de takımdan ayrı koşu çalışması yaptı. Ancak tecrübeli stoperin derbide oynayabileceği tahmin ediliyor. Alves'in yanı sıra Simon Kjaer de derbide oynayabilecek durumda.
Son haftaların formda oyuncusu Nani ise derbiye özel bir program dahilinde çalıştı. Yenilenme ve kuvvet çalışması içeren programla birlikte Nani'nin derbi için daha güçlü hale gelmesi hedefleniyor.
Öte yandan takımla çalışmalara geçtiğimiz hafta Cuma günü başlayan ancak ağrıları dinmedi gerekçesiyle Bursaspor maçının kadrosuna dahil edilmeyen Simon Kjaer de takımla birlikte çalıştı. Antrenmanı tamamlamayı başaran Danimarkalı stoper derbiye yetişeceğinin sinyallerini verdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474