banner564

Destek bekliyorlar

Kemal Şah ve Devrim Alibaba önümüzdeki ay başlayacak olan Türkiye Plaj Voleybolu Kış Ligi’ne katılacaklar

 Destek bekliyorlar
banner598
Süleyman REBGE
Ülkemizi birçok uluslararası alanda temsil ederek başarılar kazanan Kemal Şah ve Devrim Alibaba 2016 Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’ne hazırlanıyor. Üç yıldır birlikte mücadele eden Kemal ve Devrim katılacakları bu ligin öncesinden hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kendi imkânları ile yaptıkları antrenmanlarda üç yıl arka arkaya KKTC Klasman birincisi olurlarken 2015 Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda son iki etapta bir üçüncülük bir de birincilik elde etti. Soğuk havalara rağmen önümüzdeki şubat ayı başlayacak olan Türkiye Kış Plaj Voleybolu ve yaz aylarında gerçekleşecek olan Türkiye Plaj Voleybolu yaz ligine katılmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“Sponsor desteği ile birçok başarı yakalanabilir”
Başarılı ikili yaptıkları açıklamada sponsor bulmakta oldukça zorlandıklarını ve bu durumu şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtiler. Ülkemizde bir çok başarılı sporcu bulunduğunu ve bu yeteneklerin sponsor desteği ile bir çok büyük işe imza atabileceklerini söylediler.

“Hedefimiz daima şampiyonluk”
Kemal ve Devrim hedeflerinin daima şampiyonluk olduğunu söylerken bunun imkânsız olmadığını 2015 sezonunda gösterdiklerini belirtirken sözlerini şöyle sürdürdüler.”Sezon boyunca maçlarımız Sports TV ve NTV Spor gibi Türkiye’nin en büyük spor kanallarında yayınlanacak. Sponsor olmak isteyen firmalardan destek bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474