banner564

Üniversite için ön hazırlık

DAÜ’de lise son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen atölye çalışmaları sona erdi

 Üniversite için ön hazırlık
banner598

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) lise son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği “Atölye Çalışmaları” 28 Aralık 2015 tarihinde sona erdi. Ülke genelindeki liselerden 1000’i aşkın lise son sınıf öğrencisinin katıldığı Atölye Çalışmalarının son gününe Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, 20 Temmuz Fen Lisesi, Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi, Hala Sultan İlahiyat Koleji, Anafartalar Lisesi ve Polatpaşa Lisesi katıldı.  

Öğrenciler tercih etmeyi planladıkları meslek ve uzmanlık alanlarına göre gruplara ayrılarak ilgili fakültede akademik uzmanlar eşliğinde atölye çalışması yaptı. 

Öğrenciler ne dedi?
 
İsmet Taluk – Anafartalar Lisesi son sınıf öğrencisi
Ben Grafik Tasarım alanında eğitim almak istiyorum. DAÜ’ye ilk kez geldim ve çok beğendim. DAÜ kesinlikle tercihlerim arasında olan bir üniversite. Atölye Çalışmaları sayesinde de ileride eğitim almayı düşündüğümüz bölüm hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.

Düriye Aysu – Bülent Ecevit Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi
DAÜ’ye ilk kez geliyorum ve üniversiteyi çok beğendim. DAÜ gerçekten çok güzel bir üniversite. Ben Kamu Yönetimi alanında eğitim almak istiyorum ve DAÜ tercihim. KKTC’de en iyi eğitim veren üniversitenin DAÜ olduğunu düşünüyorum. Atölye çalışmalarının da biz öğrenciler için karar vermemiz açısından yararlı olduğuna inanıyorum.

İmran Turhan -  Hala Sultan İlahiyat Koleji son sınıf öğrencisi
DAÜ’ye daha önce de gelmiştim. DAÜ çok güzel ve büyük bir üniversite. DAÜ hakkında her zaman güzel yorumlar duydum. Atölye çalışmalarının da gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.  Öğrenciler hem üniversite hem de bölümler hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar.
Nedim Çete – Haydarpaşa Ticaret Lisesi Son Sınıf Öğrencisi
Ben Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında eğitim almak istiyorum. DAÜ’ye ilk kez geldim ve gerçekten çok beğendim. DAÜ çok güzel ve uluslararası bir üniversite. İleride DAÜ’de eğitim almak istiyorum. Atölye çalışmalarının da kesinlikle faydalı olduğuna inanıyorum. İleride eğitim almayı düşündüğümüz bölümü yakından görme şansı elde ediyoruz. 

Miran Eriz – 20 Temmuz Fen Lisesi son sınıf öğrencisi
Ben Turizm alanında eğitim almak istiyorum. DAÜ tercihlerim arasında olan bir üniversite. DAÜ’nün yüksek kalitede eğitim verdiğini ve uluslararası bir üniversite olduğunu biliyorum. Atölye çalışmasına katıldığım için gerçekten çok memnun kaldım. Atölye çalışması sayesinde bölümü daha iyi tanıdım.  

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473