banner564

Devecioğlu: Hedefimiz galibiyet

Türk Ocağı’nı konuk edecek olan Yenicami’nin teknik direktörü devre arasına lider girmek istediklerini söyledi

Devecioğlu: Hedefimiz galibiyet
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresinin son maçında Türk Ocağı’nı konuk edecek olan Yenicami, devreyi galibiyetle kapatmak istiyor. Son 6 karşılaşmada 1 beraberlik 5’de galibiyeti bulunan Başkent temsilcisi çıkışını ve seriyi sürdürmek istiyor. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Türk Ocağı maçı öncesi yaptığı açıklamada iyi bir grafiğe sahip olduklarını ve devre arasına bu grafiği sürdürüp lider girmek istediklerini ifade etti.

İyi bir sürecin içindeyiz
Geride kalan son 6 karşılaşmanın 5’ini kazandıklarını 1’inden ise beraberlikle ayrıldıklarını ifade eden Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, yakalamış oldukları ivmeyi sürdürme düşünceleri olduğunu belirtti. İlk devrenin son maçında ligin iyi takımlarından Türk Ocağı ile yapacakları maç öncesi açıklama yapan Devecioğlu, saygı duydukları ve kadro anlamında iyi isimlerin yer aldığı Türk Ocağı ile yapacakları maçın oldukça zor geçeceğini söyledi. Yenicami olarak geride kalan 6 haftalık tabloyu hatırlatan Devecioğlu, tek amaçlarının iyi çizgilerini korumakla birlikte devreyi lider bitirmek yönünde olduğunu söyledi.

Ömer, Ünal ve Eray yok
Türk Ocağı maçı öncesi cezalı Ünal ve Ömer’in aralarında olamayacağını, belirten Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu Eray’ın ise önceden planlanmış olan yurt dışı için aralarında olamayacağını aktardı. Bunlara rağmen zorlu rakipleri karşısında ilk devrenin son maçında ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, görev vereceği isimlerin performansına güveninin tam olduğunu ifade etti. Devreye galibiyetle girme düşünceleri olduğunu yineleyen Devecioğlu, devre arası transferi olarak aralarına Faruk’un dahil olacağını ve Antalya kampına moralli gitmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473