banner564

Devecioğlu: Kritik süreçteyiz

Ligin lideri ve kupada yarı finale yükselen Yenicami’nin teknik direktörü açıklamalarda bulundu

Devecioğlu: Kritik süreçteyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ 
Yorucu ancak keyifli bir süreci geride bıraktıklarını ifade eden Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, önlerinde bulunan yeni ve kritik süreci hesaplamaya başladıklarını belirtti. Hem kupa hem de ligde zorlu sürecin devam ettiğini belirten Devecioğlu, oyuncu grubunun performansından memnun olduğunu söyledi.

Direksiyon bizim elimizde 
Geride kalan haftada rakiplerinin puan kaybı sonrası kendilerinin puansal olarak az da olsa avantajlı duruma geldiklerini belirten Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu girecekleri zorlu periyotta bu avantajlarını en iyi şekilde kullanmak istediklerini söyledi. Hafta sonu oynayacakları Küçük Kaymaklı karşılaşmasının her maç gibi zor geçeceğini son dönemde rakiplerinin kayıpsız bir takım olduğunu vurguladı. Önce Küçük Kaymaklı sonrasında ise Doğan Türk Birliği ile zirve ve şampiyonluk yarışında zorlu maçlar oynayacaklarını ifade eden Devecioğlu, bu zor süreçte kaliteli oyuncu grubuna güvendiğini söyledi.

Süreç önemli 
Geldikleri nokta itibari ile takımın kazanma alışkanlığını ifade eden Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, bunu hata yapmadan sürdürmeleri halinde ise iki kulvarda da iddialı olduklarını söyledi. GAÜ Çetinkaya takımı ile hem kupa hemde ligde keyifli ve tempolu karşılaşmaları galibiyetle kapamanın önemine dikkat çeken genç çalıştırıcı önlerinde bulunan süreci de bu şekilde tamamlamak istediklerinin altını çizdi. Oynadıkları maçlarda doğru zamanda doğru işler yapmak istediklerini belirten Devecioğlu, tek düşüncelerinin hafta sonu oynayacakları Küçük Kaymaklı maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474