banner564

Ecel uykuda yakaladı

DAÜ’de görevli 44 yaşındaki Fırat Çırak kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Ecel uykuda yakaladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da yaşayan bir çocuk sahibi Çırak ailesinin ocağına ateş düştü. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ), Turizm Döner Sermaye Müdürü olan Çırak, daha 44 yaşında yaşamını yitirdi. İşe gitmesi için eşini uyandırmaya çalışan Yeşim Çırak, hayatının en acı olayını yaşadı. Yeşim Çırak, nefes almayan ve uyanamayan eşi için ambulans çağırsa da her şey için artık çok geçti. Eve gelen sağlık ekipleri, kalbi duran Çırak’ı hayata döndürmeye çalıştı ancak başaramadı. Çırak’ın kalp yetmezliği sonucu öldüğü belirlendi.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, eşi Yeşim Çırak dün sabah saat 08.00 sıralarında işe gitmesi için Fırat Çırak’ı uyandırmaya çalıştı. 

112 Acil’i aradı ama çok geçti…
Eşini uyandıramayan Yeşim Çırak, 112 Acil Servisi arayarak durumu aktardı. Hızlı bir şekilde Çırak’ın evinde giden sağlık ekipleri, Fırat Çırak’ın kalbinin durduğunu tespit etti. Sağlık ekipleri tarafından uzun süre müdahale edilerek hayata döndürülmeye çalışılan talihsiz adam, tüm müdahalelere rağmen canlandırılamadı. 
Çırak’ın cesedi otopsi için Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis açıklamasına göre, Çırak’ın ölüm nedeni Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsiyle tespit edildi. Çırak’ın kalp yetmezliği sonucu öldüğü belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473