banner564

Devecioğlu:Güç kaybımız ortada

Şampiyon kadrodan birçok isim kaybeden Yenicami’de Ünal ve Ahmet Sivri’nin gidişi tüm planları bozdu

Devecioğlu:Güç kaybımız ortada
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Son şampiyon Yenicami’de yeni sezon öncesi hazırlıkları devam ederken, takımdan giden isimlerin fazla oluşu kadro zenginliğini ve derinliğini bozması yanında moralleri de iyici bozmuş durumda. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu yaptığı açıklamada giden isimlere desteklerinin sonsuz olduğunu ancak zamanlama konusunda bugün Yenicami’nin çektiği sıkıntının ilerleyen dönemde başka camiaların da çekebileceğini ifade etti.

Tempolu ve iyi çalışıyoruz
Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen tempolu ve oldukça iyi çalıştıklarını aktaran Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, son dönemde ayrılan ve anlaşmaya yakın olan Ünal ve Ahmet Sivri konusunda ise morallerin iyice bozulduğunu aktardı. 

Transferler sonrası ciddi darbe aldık
Ünal ve Ahmet Sivri gibi isimlerin belli dönemlerde takımdan ayrılmalarından gurur duyduklarını ifade eden Devecioğlu, bu şekilde ayrılış ve planlama sonrası transferlerin gerçekleşmesi ise sistem ve takım kurgusunu ciddi anlamda etkilediğini aktardı. Gerek serbest transfer gerekse yurtdışı transferleri sonrası darbe ve ciddi yara aldıklarının altını çizen Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, kadro olarak da ciddi anlamda düzen kaybettiklerini belirtti.

Süreci takip ediyoruz
Yapılacak olan takviye konusunda Ünal ve Ahmet Sivri’nin izleyeceği yolu beklediklerini aktaran Sedat Devecioğlu süreci izleyip transfer konusunda yeni bir girişim yapacaklarına dikkat çekti. Yabancı konusunda yolun belli olduğunu ancak yerli transfer konusunda süreci takip edeceklerini aktaran Sedat Devecioğlu, ilerleyen sürede hareketli döneme gireceklerine dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473