banner564

İhtiyar 4 gün daha polis hücresinde

Uyuşturucu içtikten sonra arabasında fenalaşarak kaza yapan İhtiyar Hemrayev hakkındaki soruşturma devam ediyor

İhtiyar 4 gün daha polis hücresinde
banner598
Lefkoşa’da, bir oto yıkamaya aracını yıkatmak için götürdüğü esnada baygınlık geçiren ve yapılan aramada tasarrufunda uyuşturucu ile yakalanan İhtiyarHemrayevhakkındaki soruşturma devam ediyor. Hemrayev, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin mahkemede verdiği ifadede, zanlının Ortaköy’de faaliyet gösteren bir oto yıkamacı yakınlarında, kaza yaparak başka araçlara çarpıp durduğunu söyledi.
Metin, “112”  Hızır Servis’in zanlıya olay yerinde müdahalede bulunarak ayıltıldığını, kısa süre sonra zanlının aracında gerçekleşen aramada gazete kâğıdına sarılı 1 gram bonzai ele geçirdiklerini ifade etti.Fadıl Metin, ayrıca araç içerisindeki tablada ise 1 adet ucu yanık içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen elle sarılmış sigarada bulunduğunu belirtti. Zanlının gönüllü ifade verip işlediği suçu itiraf ettiğini belirten Metin, soruşturmanın devam ettiğini,  alınması gereken ifadelerin ve soruşturulması gereken şahıslar olduğunu belirterek 4gün tutukluluk talebinde bulundu. 
Yargıç Cenkay İnan, zanlının soruşturma amaçlı poliste 4 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473