banner564

Dikeulakos: Çok memnunuz

NEU CUP 2015 için ülkemize gelen Fenerbahçe takımının koçu George Dikeulakos organizasyonu Diyalog Gazetesi’ne değerlendirdi

Dikeulakos: Çok memnunuz
banner598
Hamit SAKALLI

YDÜ Kadın Basketbol Takımı tarafından düzenlenen NEU Cup 2015 için adamızda bulunan Fenerbahçe Bayan Basketbol A takımı baş antrenörü George Dikeulakos açıklamalarında ülkemizde bulunmaktan oldukça memnun olduğunu belirtti.

İlk kez buradayım
George Dikeulakos açıklamalarında hayatında ilk kez buraya geldiklerini ve basketbol turnuvasından dolayı çok gezme fırsatı bulamadıklarını ve vakitlerinin daha çok otel ve basketbol turnası arasında geçtiğini ifade etti. Şu ana kadar herkesin kendilerini memnun etmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Dikeulakos bundan dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı.

YDÜ iyi takım
George Dikeulakos, YDÜ Kadın Basketbol Takımı hakkında düşünceleri sorulduğunda henüz YDÜ ile karşılaşmadıklarını ancak YDÜ’nün yaptığı transferlerin kaliteli olduğunu ve iyi bir takım görüntüsü çizdiğini belirtti. YDÜ’nün ligde kalıcı olup daha da ileri hedeflere ulaşabilecek kapasitede olduğunu sözlerine ekledi.

Hedefimiz tüm kupalar
George Dikeulakos Fenerbahçe’nin her zaman şampiyonluğa oynadığını ve kendilerinin de bu hedeflerin bilincinde olarak tüm kupaları almak istediklerini belirtirken tek amaçlarının kupa kazanmak olmadığını alt yapıdan yeni yüzleri de takıma kazandırmak istediklerini vurguladı.

Paralıkas: Girne çok güzel
Fenerbahçe Bayan Basketbol A Takımı Yardımcı Antrenörü Sakis Paralikas açıklamalarında Kıbrıs’ı gezecek zaman bulamadıklarını ancak kaldıkları Girne’yi çok beğendiğini söyledi. YDÜ’nün düzenlediği turnuvanın lig öncesi kendilerini test edebilmeleri ve takımın antrenmanlarda çalıştıklarını uygulayabilmesi açısından oldukça önemli olduğunu belirten Paralikas, sakat basketbolcularının da kendilerini toparlamaları için bu turnuvanın iyi bir fırsat olduğunu vurguladı.

En iyisi için çabalayacağız

Sakis Paralikas, Fenerbahçe’nin bu sezon üç kulvarda da başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını ancak bunun için basketbolcularının sakatlıktan uzak ve formda bir sezon 
geçirmesi gerektiğini vurguladı

YDÜ için iyi şeyler duyduk
Sakis Paralikas, YDÜ’yü henüz izleme fırsatı bulamadıklarını ancak YDÜ’nün iyi bir takım olduğu yönünde duyumlar aldıklarını ifade etti ve YDÜ için ligde en iyisini diledi.

Melisa Korkmaz: Kıbrıs’ı sevdim
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularından ve oyun kurucu mevkiinde görev yapan Melisa Korkmaz açıklamalarında Kıbrıs’ı çok sevdiğini ve kendilerine sunulan imkânları, basketbol salonunu da oldukça beğendiğini ifade etti.
YDÜ iyi bir takım
Melisa Korkmaz YDÜ Baş Antrenörü Alper Durur ile birlikte milli takımda çalıştığını ve onun iyi bir takım oluşturduğunu belirtirken YDÜ’nün iyi bir derece yapacağına emin olduğunu ifade etti. Düzenlenen bu turnuvada bu sezon ligde mücadele edecekleri takımlarla önceden mücadele etmelerinin kendileri için iyi bir fırsat olduğunu belirten Melisa iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine inandığını söyledi. Fenerbahçe olarak kendilerinin tüm kupaları almak istediklerini belirten Melisa, bunu başaracaklarına inançlarının tam olduğunu 
vurguladı.

Olcay Çakır: Burada olmaktan mutluyuz
Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişen ve oyun kurucu olarak alt yapısından çıktığı Fenerbahçe’de basket kariyerini sürdüren Olcay Çakır, lig öncesinde böyle güzel bir turnuvada yer almaktan oldukça memnun olduğunu dile getirirken ilk kez Kıbrıs’a gelme fırsatı bulduğunu ve çok beğendiğini de sözlerine ekledi.

Turnuvada çok iyi takımlar var
Olcay Çakır açıklamalarında lig öncesinde çok iyi takımların katıldığı bu turnuvada yer almanın kendilerini test etme açısından oldukça önemli olduğunu söyledi ve bu turnuvanın kendileri için iyi bir deneyim olduğunu belirtti.

YDÜ iyi yatırımlar yaptı
Olcay Çakır YDÜ’nün geçtiğimiz yıl iyi yatırımlar yaparak bir üst lige çıkmayı başardığını ve bu sezonda bu yatırımlarına devam ederek iyi bir kadro kurduğunu belirtti ve kadın basketbolunun bu tür yatırımlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Hedefimiz her zaman şampiyonluk
Olcay Çakır Fenerbahçe olarak hedeflerinin hiçbir zaman değişmediğini ve her zaman şampiyonluk istediklerini belirterek bu sezon da şampiyonluk için mücadele edeceklerini vurguladı. Euroleague’de de bu sezon artık şampiyonluk yaşamak istediklerini belirten Olcay, bu hedefleri gerçekleştirebileceklerine inandığını ifade etti.

Fotoğraflar: Timuçin DÖNMEZ

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473