banner564

Direksiyondayız

Play-off serisine önde başlayacak olan Binatlı, serinin sonunda süper lig vizesini almayı hedefliyor

Direksiyondayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de play-off oynayacak olan Binatlı’da hedef Türk Ocağı ve Değirmenlik takımından sonra süper lige yükselmek. Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Neşe gazetemize verdiği demeçte, sezon başı hedeflerini ikincilik olarak belirlediklerini ancak ulaşamadıklarını şu an itibariyle direksiyonda olduklarını ve süper lige çıkmak istediklerini vurguladı.

Herkes hazır
Biantlı kulüp başkanı Orsel Neşe yaptığı değerlendirmede Binatlı olarak süper ligi çok özlediklerini ve bu özlemlerini başlayacak olan play-off serisinin sonunda gidermek istediklerini aktardı. Teknik heyet, takım, taraftar kısacası tüm camianın bu sevince hazır olduğunu aktaran Orsel Neşe, avanatajı iyi değerlendirip günün sonunda ipi göğüslemek istediklerini vurguladı.

Kötü günler geride kaldı
Geçmiş dönemlerdeki asansör takım konumunun artık geride kalacağına değinen Orsel Neşe, Biantlı takımının çok kısa sürede olumlu yönden adından söz ettireceğine dikkat çekti. Göreve gelirken, bir takım sıkıntıları ortadan kaldırmakla birlikte kalıcı projeleri hayata geçirmek adına işler yaptıklarını aktaran Neşe, kısa sürede olmasada zor işlerin üstesinden geldiklerine dikkat çekti. Play-off serisinde diğer rakiplerinin de şansının olduğunu belirten Binatlı kulüp başkanı Orsel Neşe, Binatlı olarak inandıkları bu yolda hedefe ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474