banner564

‘Disiplinli çalışmanın sonucu’

Vücut geliştirmede şampiyonluk elde eden Kemal Topaloğlu başarılı olmasının sırrını açıkladı

‘Disiplinli çalışmanın sonucu’
banner598
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonunun düzenlediği KKTC Şampiyonasında sergilediği performansla şampiyon olan Kemal Topaloğlu, vücut geliştirmenin çok sıkı disiplin istediğini kaydetti.

5 yıllık disiplin ve çalışmanın sonucu
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonunun düzenlediği KKTC Şampiyonasında, genç erkekler klasik vücut geliştirme sıkletinde şampiyon olan Kemal Topaloğlu, çalışma sürecini ve şampiyona ile ilgili düşüncelerini spor servisimizle paylaştı. Şampiyon sporcu, bu spora 5 yıl önce Bahadır Özel’in teşviki ile başladığını söyleyen Topaloğlu, vücudunun gelişmesinin ardından geçtiğimiz Mart ayında Şampiyonalara katılma kararı aldığını söyledi. 

Şampiyonu şampiyon hazırladı
Bu doğrultuda en iyi hoca Sami Hamidi ile çalışmaya başladığını ve tamamen profesyonel bir zihniyetle şampiyonaya hazırlandığı ifade etti. 8 aylık bir süreçte her gün günde çift idman yaptığını ve hayatından çok ödün verdiğini belirten şampiyon sporcu, bu şampiyonada zirveye çıkarak çalışmasının karşılığını aldığını söyledi. 

Hedef Türkiye 
Şimdiki hedefinin ise Türkiye Milli takımına girmek olduğunu belirterek, “Bunu başarıp yurt dışında da ülkemi temsil etmek istiyorum” dedi. Sözlerinin sonunda ise “Bu süreçte hep yanımda olan, beni motive eden ve desteklerini maddi manevi esirgemeyen aileme,  arkadaşlarıma, 8 ay boyunca bana maddi destekte bulunan sponsorlarıma teşekkür ederim” diyen Topaloğlu kendisini bu yarışmaya hazırlayan, motive eden hocası Sami Hamidi’ye teşekkür etti. Elit Fitness ailesine ve son olarak da beni bu spora başlatan, antrenman disiplinini öğreten Abim Bahadır Özel’e teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473