banner564

Lider sıkıntılı

Hafta sonu Mağusa Türk Gücü ile berabere kalmasına rağmen zirveye yükselen Gençler Birliği’nde sorunlar su yüzüne çıktı

Lider sıkıntılı
banner598
İskele temsilcisi Gençler Birliği, 57 yıl sonra en üst lig olarak değerlendirilen Süper Lig’de 5.hafta sonunda liderlik koltuğuna otururken, Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun istifa etme noktasına gelmesi camiayı düşündürüyor.

2.5 yıl hep çıkış yaşandı
2.5 sezon önce Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nu takımın başına getirdikten sonra çıkışa geçen ve şampiyonluk mücadelesi veren Gençler Birliği, ligin 5.haftasında averajla liderlik koltuğuna oturdu. 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik elde eden kırmızı siyahlılar, henüz ligde yenilgi almayarak dikkat çekti. Gençler Birliği’nin ilk 5 haftadaki başarısı, Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun istifa kararı almasının ardından kursaklarda kaldı.

Maaşlar alınmıyor
Gençler Birliği’nde Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun istifa kararının başında ilgisizlik olduğu öğrenildi. Gerek yönetimin gerek ise taraftarların kulübe gerekli desteği ve ilgiyi göstermemesinden dolayı başarılı teknik adamın bu kararı aldığı bilgisi edinildi. Hocaların henüz hiç maaş almadığı, sporcuların ise birkaç aydır maaşlarını almadığı da öğrenildi.

Gülcan ve Şöför yalnız kaldı
Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan ve sporcu sorumlusu Birol Şöför dışında yönetimden kimsenin camiaya destek vermediği öğrenildi. Yönetimde yer alan iş adamlarının Gençler Birliği Spor Kulübü’ne sahip çıkmamasından bu olumsuzlukların oluştuğu öğrenildi. Bu konunun nasıl bir çözüme ulaşacağı merakla beklenirken bu akşam teknik patron hasan Topaloğlu ile yönetimin bir araya geleceği ve tüm konuları detayları ile konuşacakları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474