banner564

Doğan’ı Kenan uçurdu

Camia olaak zor günler yaşayan Çetinkaya, Doğan Türk Biriliği deplasmanından da eli boş döndü

Doğan’ı Kenan uçurdu
banner598
Yer: Girne 20 Temmuz Stadı
Hakemler: Serkan Şimşek, Hasan Eriş, Ömer Doğru
DTB: Ozan Mercan, Ahmet Sönmez, Koral, Münür, Kenan (Mahmut), Salih Güvensoy, Emin, Ahmet Saygı (Onurcan), Believe, Mi Jose Makusa (Selim), Aydın
Çetinkaya: Ahmet, Tunç, Çağakan, Mehmet, Sercan, Doğukan, Akın, Hüseyin, Sherman, Tarkan, Gökhan.
Goller: 2 dk. 40. Dk. Kenan (DTB),  9. Dk. Hüseyin Küspeci (Çetinkaya)

Mehmet ÜNALMIŞ
Geçtiğimiz hafta kulüp başkanı istifa eden Çetinkaya Doğan Türk Birliği deplasmanında 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.
2.DK’da gelişen DTB atağında sağ taraftan Makusa’nın ortaladığı topta arka direkte Kenan topa dokunarak DTB 1-0 öne geçirdi..
9.DK’da sağdan gelişen Çetinkaya atağında Doğukan’ın pasında sol çaprazda ceza sahası içerisinde topla buluşan Hüseyin Küsbeci rakibinden topu kurtarıp yaptığı vuruşla topu kaleci Ozan’ın sağından filelere göndererek skoru 1-1e taşıdı.
11.DK’da Sherman’ın sağ tarafta ceza sahasına girerek yaptığı ortada Akın’ın vuruşunu kaleci Ozan çıkardı dönen topa vuramayan Akın Çetinkaya’yı mutlak bir golden etti.
32.DK’da ani gelişen DTB atağında sol taraftan kaleci ile karşı karşıya kalan Makusa’nın vuruşunda kaleci Ahmet gole izin vermedi.
40.DK’da Sağ taraftan gelişen DTB atağında Makusa’nın ceza sahası dışında bekleyen Kenan’a cıkardığı topta Kenan gelişine çok sert ve düzgün vurarak skoru 2-1’e getirdi ve DTB’ni öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
63.DK’da gelişen DTB atağında sağdan ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Makusa kaleye vurmak yerine Kenan"a çıkardığı topta savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
70.DK’da hızlı gelişen DTB kontra atağında savunmanın arkasında topla buluşan Kenan kaleci Ahmet ile karşı karşıya kalarak topu daha müsait durumda bulunan Makusa’ya çıkardı. Makusa’nın boş kaleye yaptığı vuruş çok kötü olunca top üstten dışarıya giderek DTB’ni mutlak bir golden etti.
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Doğan Türk Birliği 2-1’lik skorla galip gelen taraf oldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474