banner564

Doğu’nun parlayan genç yetenekleri

2015-2016 Futbol Sezonu’nda doğu bölgesinde kendini gösteren genç yetenekler takımlarında yıldızlaştı

Doğu’nun parlayan genç yetenekleri
banner598
Süleyman REBGE
Her sezon olduğu gibi bu sezonda futbolumuzda genç yetenekler ortaya çıktı. Doğu bölgesi takımlarından Mağusa Türk Gücü’nden Mehmet Gürlü, Mormenekşe’den Fetin Beyitoğulları, Yeni Boğaziçi’nden Ramadan Ağdaç ve Gençler Birliği’nden Mehmet Erol bu yıl futbol sahnesine çıkan genç yıldız adayları.

Mehmet Gürlü (Mağusa Türk Gücü)
Mehmet Gürlü uzun yıllar MTG A2 takımından oynayıp şampiyonluk yaşadıktan sonra, bu yıl ikinci yarıdaki Doğan Türk Birliği maçı ile ilk kez on bir şansı bulan Mehmet 6 maçta ilk onbir de yer alırken şampiyonluk maçında bir de asist yaptı. Sol kanat, Sol bek ve ortasahada görev yapabilen 19 yaşındaki genç oyuncu ileriki yıllarda MTG’de adından söz ettireceğe benziyor.

Fetin Beyitoğluları (Mormenekşe)
Mormenekşe’nin sezonun ikinci yarısında forma şansı bulan Fetin, ikinci devrenin ilk maçında formayı kaptı ve teknik direktör  Eralp Şerifoğlu’nun vazgeçilmezi olarak sağ bekte yerini sağlamlaştırdı.Üç yıldır Mormenekşe A2 takımında oynayan 18 yaşındaki sağ bek Fetin bu yıl formayı kaparak başarılı formasıyla adından söz ettirdi.

Mehmet Erol (Gençler Birliği)
Gençler Birliği’nin başarılı sol beki Mehmet Erol bu sezon üçüncü haftadan itibaren formayı kaparak ilk on birde devamlı şans buldu. Gösterdiği performans ve attığı uzaktan güzel goller ile futbol severlerin büyük beğenisini kazanan 18 yaşındaki genç oyuncu Gençler Birliği’nin sol bekinin uzun yıllar emin ellerde olduğunu şimdiden gösterdi.

Ramadan Ağdaç (Yeni Boğaziçi)
Yeni Boğaziçi’nin genç hücum oyuncusu Ramadan bu yıl takımı küme düşse de takımı adına oynadığı futbol ile futbol severlerin aklında iyi bir yer edindi. Bu sezon hemen hemen tüm maçlarda oynayan ve takımın hücum hattında önemli bir yer tutan 20 yaşındaki oyuncu sezon başı Akıncılar’dan kiralık olarak Yeni Boğaziçi’ne transfer olmuştu. Özellikle sol ayağına hakimiyeti ile dikkat çeken Ramadan, ileriki futbol yaşamında adından söz ettireceğe benziyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473