banner564

Dostça bitti: 1-1

Maçın son dakikasında Ali Özbahar’ın penaltı kaçırdığı maçta kupa yorgunu iki takım da maçtan birer puanla ayrıldılar

Dostça bitti: 1-1
banner598
YER: Bostancı Fikri Karayel Stadı.
HAKEMLER: Kerem Eran, Ali Karahasan, Özal Çağlayan
YALOVA: İrfan, A.Özbahar, Mahmut (Dk.3 Çağlar), Aykut, Cemal (Dk.78 Mehmet), Erdinç, Buğra, Yusuf, Abia(Dk. 71 Emmanuel), David, Neval
CİHANGİR: Mehmet, Ertan, Eser( dk.7 Kemal), Burak, Mikail, Rıdva (Folley)), Yannick, H.Turan, Ali (Dk.90 Onur), Erol, Salih 
GOLLER: Dk.58 Ali Özbahar (YALOVA), DK.26 Ali Ötürk (CİHANGİR)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Yalova konuk ettiği Cihangir karşısında 1-1 berabere kaldı.
  16. dakikada sağ taraftan gelişen Cihangir atağında Ali’nin pasında Eser altı pas içerisinden topa kötü vurdu ve top da kalecide kaldı.
  21. dakikada Yalova takımı rakip ceza alanının dışında serbest vuruş kazandı. Cemal’ın vuruşunda kaleciden seken topa Abia istediği gibi vuramayınca kaleci ikinci bir müdahale ile topu uzaklaştırdı.
  26.dakikada Cihangir öne geçti. Eser’in kullandığı kornerde defans topu uzaklaştıramadı. Ceza alanı dışında topla buluşan Ali rakibini geçtikten sonra sert vurdu ve kaleci İrfan’ın müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Cihangir deplasmanda 1-0 öne geçti. 
  35. dakikadaki Cihangir atağında Mahmut-Aykut anlaşmazlığında topu alan H.Turan tek başına kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top yan direkten döndü. Bu topa bir kez daha vurdu ancak top dışarı gitti. 
  58. dakikada skora denge geldi. David’in pasında Abia’nın ceza alanı içindeki vuruşunda top kaleciden döndü. Topu önünde bulan Ali Özbahar sert ve düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara yollayarak takımı adına skoru 1-1 yapan golü attı.
  60. dakikada Buğra’nın sert şutunda Cihangir defans oyuncularının ceza alanı içinde topu ellediği gerekçesi ile uzun süre penaltı itirazında bulundular. Ancak karar değişmedi.
  76. dakikada ani gelişen Yalova atağında David topa istediği gibi vuramadı ve top Neval’ın önünde kaldı. Neval’ın vuruşunda kaleci Mehmet başarılıydı.
  90+2’nci dakikada Yalova penaltı kazandı. Sonradan oyuna giren Emmanuel rakip ceza alanı içinde Mikail’in müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Kerem Eran bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Ali Özbahar’ın vuruşunda kaleci Mehmet mükemmel uzandı ve Yalova takımına öne geçme şansını tanımadı.
  Az sonra maçta bu skorla sona erdi ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.
  A-2 gençler maçını Cihangir gençleri 6-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473