banner564

Zirvenin lideri

Maxim Royal, düzenlediği eğlence programları ile konuklarından tam not alıyor

Zirvenin lideri
banner598
Onur ULAĞ
Maxim Royal, düzenlediği programlarla geçen hafta da zirvenin lideri oldu. İrem Barani ve orkestrasının güzel şarkılarıyla başlayan gece kısa bir aradan sonra Kıbrıs gecelerine bomba gibi dönen Matmazel Coco ile devam etti. Birbirinden keyifli esprileri ile geceye katılan konukları kahkahalara boğan ve güzel şarkılarıyla geceye renk katan Matmazel Coco izleyenlerden tam not aldı.
Gecenin ikinci bölümünde; Maxim Royal’in kadife sesli sanatçısı Güven Yüreyi sahne aldı. Sahneye “Çak Bir Kibrit” şarkısıyla merhaba diyen Güven Yüreyi; pop müzik parçalarından oluşan bir potpori ile kendisini izlemeye gelen konukları geceye hazırladı. Eskilerden yenilerden hazırlanmış güçlü bir repertuar sunan Güven Yüreyi; “Türkiye’de sahnesi ve duruşu ile gerçek bir megastar olan Tarkan’ın dünya turnesinde seslendirmiş olduğu klasik şarkılarından oluşan bir bölüm sizlere sunacağım. Lütfen kendinizi bana ve şarkılara bırakın sözleriyle devam ettiği programında, en romantik Tarkan şarkılarını seslendirdi.
Gecede ayrıca yakın bir zamanda bomba gibi şarkılardan oluşan maxi single albümünün de müjdesini veren Güven Yüreyi, gecenin final bölümünde hem arabesk şarkıların en dokunaklı notalarını, hem de hareketli şarkıların en güzellerini davullar eşliğinde Maxim Royal misafirleri için seslendirdi. 

Haftaya Derya Uluğ konuk olacak
Geceye birbirinden seçkin konuklar katıldı. Magazin basının duayen ismi gazeteci ve sunucu Salih Keçeci geceyi izleyenler arasındaydı. Gecede ayrıca Net Holding A.Ş yöneticilerinden genç iş adamı Murat Tibuk’un doğum günü kutlaması yapıldı. Birinden özel kutlamaların yapıldığı gece Güven Yüreyi’nin muhteşem performansıyla sona erdi. 
Eğlence hız kesmeden devam ederken Maxim Royal, 8 Nisan Cumartesi gecesi Kıbrıs’ta ilk sahne alacak olan son dönemlerin en başarılı kadın vokallerinden Derya Uluğ’u konuk etmeye hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474