banner564

Düello Kaymaklı’nın

Toplam 7 golün olduğu ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta kazanan K.Kaymaklı oldu

Düello Kaymaklı’nın
banner598
YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı
HAKEMLER: Fehim Dayı-Mehmet Ekşici-Ferhat Tuna
B.BAĞCIL: Türkkan-Devrim-Ahmet-Kadir-Raif-Sabri-(Reşit dk.84)-Kaan-Zihni-Zekai(Bayram dk.65)-Amani-Traore
K.KAYMAKLI:Ufuk-Yusuf-M.Kaygısız-Bahadır-H.Adal-A.Coşkun-Zokou-Tansel-Kingsley-Bayram
GOLLER: Dk.52, dk.59 (pen)Amani, dk.74 Raif(B.BAĞCIL)
Dk.34 A.Coşkun,dk. 54 ve 90+1 Tansel, dk. 85 Yusuf Palaz(K.KAYMAKLI)
K.KART: Dk.773 Amani 

Abdullah ZAİFOĞLU
İlk yarıda 1 golün atıldığı maçın ikinci yarısında tam 6 gol vardı. Bu gollü karşılaşmada son noktayı koyan K.Kaymaklı oldu. B.Bağcıl’dan Amani de kırmızı kart gördü.
7. dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Kingsley’in vuruşunda kaleci Türkkan topu direk dibinden kornere attı.
20. dakikada gelişen B.Bağcıl atağında Amani rakibi M.kaygısız ile birlikte ceza alanına girdi. Çarpraz pozisyonda olmasına rağmen vuruşunda top kalecide kaldı. Bu pozisyonu B.Bağcıl oyuncuları penaltı diye itiraz etti. Fakat hakemin kararı değimedi.
34. dakikadaki K.Kaymaklı atağında Tansel defansın arkasında topla buluştu, kaleci Türkkan’dan da kurtulduktan sonra son çizgiye kadar inip geriye çıkardığı topu A.Cokun boş kaleye yollayarak K.Kaymaklı’yı 1-0 öne geçirdi. 
52. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada Traore topla rakip ceza alanına girdi, kale içerisine kestiği topa Amani ayak koydu. Çok yavaş giden topu defans kale çizgisini geçtikten sonra çıkardı. Bu golle skor  1-1 oldu.
54. dakikada K.Kaymaklı yine öne geçti. Gelişen atakta Tansel topla rakip defans arkasında buluştu. Ona hiç kimse müdahale etmeyince çok rahat bir vuruşla topu ağlara yolladı ve K.Kaymaklı’yı -1 öne geçirdi.
59. dakikada Traore rakip ceza alanında kaleci Ufuk’la karşı karşıya kaldı. Ufuk’u geçtiği anda kendini yerde buldu. Hakem bu hareketten sonra tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Kaleci Ufuk da sarı kart gördü. B.Bağcıl oyuncuları ve teknik heyeti bu pozisyonda Ufuk’un kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek uzun süre itiraz ettiler. Penaltı atışını kullanan Amani skoru 2- yaptı.
72. dakikada bayram ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Amani’nin lehine faul çaldı. Ancak  sorumsuzca davranan Amani rakibine sert bir hareket yapınca kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
74. dakikada B.Bağcıl öne geçti. Aman’inin düşürüldüğü pozisyonda kazanılan serbest vuruşta Raif mükemmel bir vuruşla topu uzak köşeden ağlara yollayınca B.Bağcıl 3-2 öne geçti.
85. dakikada sol taraftan gelişen K.Kaymaklı atağında defanstan seken topun gelişine çok güzel bir vuruş yapan Yusuf palaz topu ağlara yollayınca skor da 3-3 oldu.
90+1’nci dakikada A.Coşkun’un sağ taraftan yaptığı ortada B.Bağcıl kalecisi ile birlikte defans da topu seyredince Tansel kafa ile topu ağlara yollayarak takımın deplasmanda 4-3 öne geçirdi. Maç da bu skorla sona erdi.
A-2 gençler maçını K.Kaymaklı gençleri 6-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 06:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474