banner564

Dumlupınar geleceğe hazırlıyor

Dumlupınar geleceğe hazırlıyor
banner598
Mehmet ÇİÇEK
Dumlupınar  altyapı akademi ve gençlik geliştirme eğitmeni Talip Sarı Dumlupınar akademi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Sarı “Geçtiğimiz hafta altyapı hocamız Sami Sözgen istifa etti. Şu an  Sami hocanın yerine o göreve Evren Mürsel geçici olarak getirildi. Sami hocamızın giderken bize iyi bir sistem ve düzen bırakıp gittiği için onun yıllarca uğraşıp emek sarfettiği program doğrultusunda antrenmanlarımıza devam ediyoruz” dedi. 
Bu yıl alt yapı yöneticisi olarak göreve gelen Eralp Görkan ile sürekli toplantılar yapıp alt yapı çalışmalarını ileri seviyeye taşımak için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Sarı “geçen hafta çocuklarımıza teknik ve fiziksel testler uyguladık ve bu doğrultuda antrenman planlarımızda düzenlemeler yapacağız. Dumlupınar alt yapısında her şey bilinçli ve doğru bir şekilde yapılıyor. Hocalarımızın geneli çeşitli spor okullarından mezun olmuş ve kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Amacımız belirli bir Dumlupınar ekolü yaratmak ve bunu üst takıma taşımaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473