banner564

Dumlupınar hız kesmiyor

Yeni sezona yönelik çalışmalarını sürdüren birinci lig temsilcisi Dumlupınar, 4 haftayı geride bıraktı

Dumlupınar hız kesmiyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Birinci ligin Doğu temsilcisi Dumlupınar, yeni sezona yönelik çalışmalarını Teknik Direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde sürdürüyor. Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu Diyalog spor servisine verdiği demeçte, hazırlık dönemi çerçevesinde 4 haftayı geride bıraktıklarını, artık özele doğru geçiş yaptıklarını belirtti.

Hazırlık maçlarına başlıyoruz
Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu yaptığı açıklamada yapılan transferler sonrası mevcut kadronun daha iyi noktaya geldiğini, uyum konusunda ise herhangi bir endişelerinin olmadığını belirtti. Uyum konusunu görme adına hazırlık maçlarına başlayacaklarını da aktaran Sedat Devecioğlu, Akova ve Gençlik Gücü ile 3 gün ara ile karşılaşacaklarını vurguladı.

Keyifli bir sezon olacak
Futbol federasyonunun sezon öncesi yaptığı statü belirleme ve fikstür çekimini doğru bir hamle olarak değerlendiren Sedat Devecioğlu, geçmiş dönemlerde ise bu konu üzerinde Teknik Adamların çok durduğunu hatırlattı. Bu sezon ligin oldukça zor ancak keyifli olacağını yineleyen Sedat Devecioğlu, geçen yıl Türk Ocağı gibi herhangi bir takımın ligi domine etmeyeceğini belirtti. Takımların güç dengelerinin eşit olduğunu da hatırlatan Sedat Devecioğlu, ligde play – out’un olmayışının ise, ligin ikinci devresinde sıkıntı olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474