banner564

İstanbul’un göbeğinde çatışma

2 saldırgan, Esenyurt’taki 4 katlı polis merkezine uzun namlulu silahla ateş açtı

İstanbul’un göbeğinde çatışma
banner598
İstanbul Esenyurt'ta, Kıraç Polis Merkezi'ne silahlı saldırıda bulunuldu.
Alınan bilgiye göre, 2 saldırgan, 4 katlı polis merkezine uzun namlulu silahla ateş açtı. Polisin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıkınca saldırganlar kaçtı.   
Özel Harekat polislerinin de arasında bulunduğu ekipler, saldırganları yakalamak için bölgede çalışma başlattı.
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, silahlı saldırıya uğrayan Esenyurt'taki Kıraç Polis Merkezi'nde incelemelerde bulundu. 
Polis merkezine öğle saatlerinde gelen Selami Altınok, saldırıyla ilgili bilgi aldı.  
Emniyet Müdürü Altınok'a incelemeleri esnasında Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da eşlik etti.
Polis merkezinde görevli memurlar, saldırının can kaybı ve yaralanma olmadan atlatılması nedeniyle koç kesti. Kurban kesimi öncesi yapılan duaya Altınok, İnci ve Kadıoğlu da katıldı. 

Saldırı anı güvenlik kamerasında
Olay yeri inceleme ekipleri, sabah 06.30 sularında çıkan çatışma sonrasında çevrede mermi kovanı ve delil aramaya devam etti.
Bu arada, saldırı anı, polis merkezinin yakınındaki bir tekstil fabrikasının güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kamera kayıtlarında, saldırının 06.28'de başladığı ve polislerin karşılık vermesiyle yaklaşık 15 dakika sürdüğü görüldü.
Saldırı sırasında binaya girerek çelik yeleklerini giyen polislerin karşılık vermesi sonucu saldırganların ara sokaktan kaçtıkları belirtildi. 
Olayla ilgili incelemeler sürerken, polis merkezinin bulunduğu Santral Sokak araç geçişine kapatıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474