banner564

Dumlupınar kaçamadı 3-3

Dumlupınar 3-1 önde götürdüğü maçı son dakikalarda yediği iki golle berabere tamamladı

Dumlupınar kaçamadı 3-3
banner598
YER: Bostancı Fikri Karayel Stadı.
HAKEMLER: Serhan Şimşek-Enver Kalkın-Hakan Gök
YALOVA: İrfan-Mustafa(Behiç Dk.46)(Muammer Dk.61)-Samuel-Çağlar-Ali Özbahar-Mahmut-Buğra-Hasan(Cemal Dk.65)-Sabri-Yusuf-Mensah
DUMLUPINAR: Ali Duvarcı-Hasan Bahtıkara-Hasan Mani-Müslüm-Erdoğ-Mehmet-Burak-Cemil-Ümit-Mamadou-Turgut
GOLLER: Dk.19 Hasan, dk.902, 90+4 Ali Özbahar(pen)(Yalova) Dk. 25 (pen)-32-73 Turgut Kaçar(Dumlupınar)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Yalova ile Mormenekşe karşılaştı.
Karşılıklı 2 penaltının atıldığı maçta, Yalova kendi evinde 2 farklı geriye düşmesine rağmen maçın son dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 1 puanla ayrıldı. Dumlupınar ise 2 farklı öne geçtiği maçtan sadece 1 puanla ayrılabildi.
 14. dakikada Dumlupınar takımından Cemil’in kullandığı serbest vuruşta defanstan seken topa vuran Hasan Bahtıkara’nın şutunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.
 19. dakikada Yalova’dan Hasan 3 rakip futbolcu arasından şık çalımlarla sıyrıldı. Rakip ceza alanına girdiği anda sert ve düğün bir vuruş yaparak Yalova’yı 1-0 öne geçirdi.
 25. dakikadaki Dumlupınar atağında Mustafa Baran rakibi Turgut’u ceza alanında düşürdü. Hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Turgut takımına beraberliği getiren golü attı.1-1
 32. dakikada Dumlupınar öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Cemil’in pası ile defansın arkasında topla buluşan Turgut’un vuruşunda İrfan topu kornere attı. Kornerden gelen topa Turgut ağlara gönderince Dumlupınar 2-1 öne geçti.
 67. dakikada Dumlupınar’dan Cemil’in kullandığı korner atışında rakip ceza alanı içinde oluşan karambolde top Turgut’un önünde kaldı. Ancak Turgut’tan önce topa ayak koyan Sabri büyük bir tehlikeyi önlemiş oldu.
 73 dakikada Dumlupınar farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada sonradan oyuna giren Rıdvan’ın sağdan mükemmel ortasında topa çok iyi yükselen Turgut şık bir kafa vuruşu ile kendisinin ve takımının 3’ncü golünü atarak Dumlupınar’ı 3-1 öne geçirdi.
 88. dakikada A.Özbaharın vuruşunda top kaleci Ali’den döndü. Dönen topa Mensah iyi vuramayınca defans topu uzaklaştırdı. 
 90+2’nci dakikada Yalova rakip ceza alanının dışında bir serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Ali Özbahar mükemmel bir vuruş yaparak topu köşeden ağlara yollayınca skor da 3-2 oldu.
 90+4’üncü dakikada Ali Özbahar’ın kullandığı köşe vuruşunda Dumlupınar’dan Müslüm’ün topu ellediği gerekçesiyle hakem bir ke daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ali Özbahar takımına beraberliği getiren golü attı ve maç da 3-3 sona erdi.
 A-2 gençler maçını Dumlupınar gençleri 3-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473