banner564

Dünya Şampiyonası başladı

Portekiz’in Portimao kentinde 17 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Dünya Kickboks Şampiyonası düzenlenen seranomi ile start aldı

 Dünya Şampiyonası başladı
banner598
International Sporting Kickbox Association (ISKA) tarafından Portekiz’in Portimao kentinde düzenlenen “Kickboks Dünya Şampiyonası” gerçekleştirilen açılış seranomisi ile başladı.
Danimarka, İran, Yunanistan, İngiltere, İtalya, Almanya, KKTC, İskoçya, Jamaika, Portekiz, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, İrlanda, Cape Verde ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere toplam 16 ülkenin mücadele ettiği şampiyona üç gün sürecek. Partimao Arena’da gerçekleştirilmekte olan ve 9 sporcu ile mücadele edeceğimiz şampiyonada sporcularımız Ahmet Şafak, Merve Rahat, Cemal Kayım, Çağan Demirkıran, Emre Serin, Serhat Cenk Toktay, Hakan Çil, Erdem Akkaya ve Mehmet Çınar Antrenör Ali Avcu gözetiminde madalya için mücadele ediyorlar.

İlk maçımızı kaybettik
Şampiyonanın açılışının ardından oynadığımız ilk karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Sporcumuz Çağan Demirkıran Full Contact’ta iyi mücadele etmesine rağmen İskoçyalı rakibi Sean Mckiddie’e mağlup olmaktan kurtulamadı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473