banner564

Avantajlıyız

Play-out serisine Gençlik Gücü maçı ile başlayacak olan Görneç, kazanıp işi ilk maçtan bitirmeyi hedefliyor

Avantajlıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig play-out mücadelesinde yarın Gençlik Gücü ile karşılaşacak olan Görneç hazırlıklarını sürdürüyor. Görneç Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk yaptığı değerlendirmede, ligde 2 puanla play-out oynamamayı kaybettiklerini, fakat ellerinde bulunan avantajı iyi değerlendireceklerini belirtti.

Tam kadroyuz
Ligin son üç maçına bakıldığında yenilgi almadıklarını belirten Görneç Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk, moral ve motivasyon olarak iyi noktada olduklarını bu durumun ise play-out sürecinde devam etmesi gerektiğini belirtti. Göreve geldiği dönem takımın küme düşmeye ciddi anlamda yakın olduğunu belirten Hüseyin Cantürk, şimdi ise iyi noktada olduklarını sadece ligi normal hafta bitirmeleri adına bir maça ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Bulundukları süre içerisinde sadece tatili ertelediklerini aktaran Cantürk, biraz daha fazla mesai yapacaklarını sonunda ise hedefledikleri yere ulaşacaklarının altını çizdi.

Hedef 3 puan
Esentepe sahasında Gençlik Gücü maçı ile play-out’a start vereceklerini belirten Hüseyin Cantürk göründüğü gibi zor bir maçın kendilerini beklediğini belirtti. Görneç olarak ilk doksan dakikadan galip ayrılıp işi bitirmek istediklerini belirtirken, Gençlik Gücü’nün çoğu takımı bu sezon bulunduğu konumla yanılttığının ise bilinmesini istedi. Takımda eksik oyuncunun bulunmadığını belirten Cantürk, tam kadro ile eksiksiz Esentepe’ye gideceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473