banner564

Eboue'ye 1 yıl men

Eboue, eski menajerine borcunu ödemediği gerekçesiyle 1 yıl men cezası aldı

Eboue'ye 1 yıl men
banner598
FIFA, 9 Mart'ta Sunderland ile sözleşme imzalayan Emmanuel Eboue'ye eski menajerine olan borcunu ödemediği için 1 yıl men cezası verdi.
Galatasaray’ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue’nin Sunderland macerası da kısa sürecek gibi görünüyor. Zira, Eboue, eski menajerine borcunu ödemediği gerekçesiyle 1 yıl men cezası aldı. Borcunu ödemesi halinde, Fildişi Sahilili oyuncunun cezası kalkacak.
FIFA Disiplin Kurulu, Premier Lig ekiplerinden Sunderland ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Emmanuel Eboue'ye, eski menajerine olan borcu nedeniyle 1 yıl men cezası verdi. Menajerin yaptığı başvuru sonrası FIFA, Fildişi Sahili vatandaşı oyuncuya, borcunu ödemesi için 120 gün süre tanımıştı.
Eboue bu süre içinde herhangi bir adım atmayınca, 1 yıl tüm futbol faaliyetlerinden men edildi. Eboue, borcunu ödemesi halinde yeniden yeşil sahalara dönebilecek. Eboue’nin, karara itiraz etmesi için önünde 2 haftası bulunuyor. Sunderland Kulübü de, futboldan men kararının kesinleşmesi halinde Eboue'nin sözleşmesini feshedeceğini açıkladı.
2005-2011 yıllarında Arsenal'da oynayan ve Fildişi Sahili Milli Takımı formasını 78 kez giyen Eboue, Galatasaray ile 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Eboue, Galatasaray ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından uzun süre takım aramış; sonunda Sunderland ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474