banner564

Efsane’de tüzük tadilatı yapıldı

GAÜ Çetinkaya’da tüzük değişikliği için genel kurul gerçekleştirildi

Efsane’de tüzük tadilatı yapıldı
banner598
Başkentin sarı kırmızılı ekibi GAÜ Çetinkaya’da dün akşam yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tüzük değişiklikleri yapıldı.
Saat:19.00’da kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda, en son 1972 yılında değiştirilen tüzükte birtakım düzeltmeler yapıldı.

Herkes üye olabilecek
İçinde arapça kelimelerin yer aldığı tüzüğün günümüze uygun şekle dönüştürülmesi için uzun bir süredir çalışma yapan sarı kırmızılı yönetimin, yeni tüzüğe göre KKTC vatandaşı olan herkesin kulübe üye olmasına imkan verdi.

Başkanlık seçimi iki yılda bir yapılacak
Her yıl genel kurul yapılması yönünde karar alınan genel kurulda, başkanlık süresi iki yıla çıkardı. Her yıl yapılacak genel kurulda, mali ve faaliyet raporları okunup onaya sunulurken, istenmesi halinde yönetim kurulu üyeleri için değişikliğe gidebilecek.
Yeni tüzüğe göre yönetim kurulunda, Mali İşler, Altyapı ve Spor olmak üzere, 3 başkan yardımcısı görev yapacak.

Üyeler Atatürk Stadı’nı istiyor
Bu arada dün akşam yapılan genel kurula katılan üyeler, GAÜ Çetinkaya’nın ligin geriye kalan bölümünde evsahibi olduğu maçları Atatürk Stadı’nda oynaması konusunda istekte bulundu. Üyelerden gelen bu talep üzerine genel kurul, bugün KTFF’na başvuru yapılması için karar aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473