banner564

Efsane’ye darbe üstüne darbe

Ligde kötü günler geçiren Çetinkaya kulüp lokalinin de kapanmasıyla büyük bir şok yaşadı

Efsane’ye darbe üstüne darbe
banner598

 K-Pet Süper Ligi’nde 9 haftada 9 mağlubiyet alan ve henüz puanla tanışamayan Çetinkaya’da dün büyük bir şok daha yaşandı.

Kulüp yönetimi ile kulüp binasının işletmesini alan Mustafa Bulutoğluları ile ipler koptu ve kapıya kilit vuruldu.
Enlightened Trading LTD. Direktörü Mustafa Bulutoğluları yayınladığı basın bildirisinde kulübün tarihi dokusuna uygun olarak 300 bin liralık masraf yaparak kulübün bu zor günlerinde kulübün birlik ve beraberliğini sağlamak için çabaladıklarını ancak dün itibarıyla başkan Bülent Dizdarlı’nın kendisini arayarak projeyi derhal durdurması için tehtid ve küfürlerle kendisine ve ailesine hakaret ettiğini iddia etti.

Dizdarlı varsa biz yokuz
Bulutoğluları bu andan itibaren Dizdarlı’nın içinde olduğu hiçbir yönetim ile çalışmayacaklarını belirterek işletme sahibi oldukalrı kulübe kilit vurduklarını açıkladı.
Bulutoğluları açıklamasında yapılan sözleşme gereği bir yıllık kira bedelini de peşin ödediklerini ve onu da kulübe hibe ettiklerini kaydetti.

Rekor üstüne rekor
Mustafa Bulutoğluları yayınladığı bildiride “Sportif alandaki performansı ile rekorlara imza atan sn. Başkan 89 yıllık kulüp tarihinde ve lokalinde ilk kez kapanmasını sağlayarak bir rekora daha imza atmıştır” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473