banner564

Ekonomik davranacağız

Hasan Topaloğlu, gitmek isteyen oyuncuların önünü açarak kadroda sırıtmayan ancak sorun da çıkarmayan futbolcular alacaklarını söyledi

Ekonomik davranacağız
banner598

 K-Pet Süper Ligi’nin ilk devresinin son maçında Yenicami ile golsüz berabere kalarak devreyi bir puanla kapayan Türk Ocağı, ikinci devreye hazırlanmak için işi sıkı tutuyor.

Türk Ocağı Teknik direktörü Hasan Topaloğlu, perşembe akşamı oynadıkları Yenicami maçı sonrasında takıma izin verdiklerini ve çarşamba günü çalışmalara yeniden başlayacaklarını kaydetti.

Kadroyu ekonomik kullanacağız
Topaloğlu, 21 kişi ile başladıkları sezonun ikinci devresinde sakat, bırakan, gelmek istemeyen futbolcuların önünü açacaklarını belirterek “kadroyu hazmedecek, yedek kaldığında küsüp gücenmeyecek ama oynadığında da sırıtmayacak futbolcular alarak kadroyu ekonomik kullanacağız” dedi.

Ara çok kısa
Hasan Topaloğlu, Federasyonun verdiği 3 haftalık aranın çok kısa olduğunu, aslında 3 hafta olmadığını söyleyerek “zaten ligin bitimi sonrasında bir hafta izin veriyoruz. Bir hafta çalıştıktan sonra kupa maçına hazırlanmamız gerekiyor. Dolayısıyla kampı bile düzgün yapamayacağız” dedi.

Federasyon gözden geçirmeli
Topaloğlu, Futbol Federasyonu’nun bu konuyu yeniden gözden geçirmesi gerektiğini belirterek “sezon sonunda ne UEFA’ya gideceğiz nede FIFA’ya. Dolayısıyla bir hafta daha ligin uzaması hiçbir şeyi engellemez. Bu konuda federasyon yeniden düzenleme yapabilir” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473